Motivul real pentru care Jador nu a mers la botezul lui Milan, băiețelul lui Culiță Sterp. Nu a spus adevărul fanilor

25 oct. 2021
Motivul real pentru care Jador nu a mers la botezul lui Milan, băiețelul lui Culiță Sterp. Nu a spus adevărul fanilor
Culiță Sterp și Jador

Așa cum  a promis, Culiță Sterp a organizat o petrecere pe cinste în cinstea botezului fiului său, Milan. Micuțul a fost creștinat în urmă cu câteva zile, iar nași au fost Ileana, sora manelistului și soțul acesteia. La eveniment au participat mai mulți foști concurenți de la Survivor România.

Toată lumea s-a distrat la maxim, iar printre numele mari care au cântat s-au numărat Theo Rose, Bogdan de la Ploiești, dar și Tzanca Uraganu. Culiță Sterp a păstrat tradiția și a aruncat cu banconte de 100 de lei în ei, așa cum se obișnuiește la petrecerile cu maneliști.

Andrei Ciobanu, Irisha, Sorin Pușcașu și Ștefan Ciuculescu s-au numărat printre invitați și au transmis imagini de la eveniment, împreună cu Iancu Sterp. Toți au fost Faimoși sau Răznoinici la Survivor România.

Marele absent de la eveniment a fost Jador, cel care spunea că-i este frate lui Culiță Sterp. Doar că în cadrul competiției din Republica Dominicană a izbucnit un conflict între cei doi și cu toate că ambii au spus că au trecut peste certurile de acolo, adevărul este altul.

Motivul real pentru care Jador nu a mers la botezul bebelușului lui Culiță Sterp

Conform surselor ShowBlitz.ro, Jador a fost invitat la botez, dar a căutat un pretext să nu meargă și asta pentru că nu i-a iertat trădarea lui Culiță Sterp, după cum chiar el ar fi dezvăluit unor apropiați.

Dar pentru că s-a făcut mare forfotă în online, manelistul s-a văzut nevoit să vină cu o explicație pentru fani, însă este una greu de crezut.

”Am vazut foarte multe barfe ca de ce nu s-a dus Jador la Culita la botez, ca nu-l suporta Culita..nu e adevarat! Culita m-a invitat, eu m-as fi dus cu drag, doar ca eu joi am cantat. Noi suntem cantareti, noi cu asta ne ocupam. Tot timpul muncesc. N-am fost pentru ca am avut treaba si o treaba programata, n-am cum sa anulez un eveniment pentru ca asta ar insemna… nu e vorba de bani, ca i-as fi dat inapoi dublu, doar ca e omenia mea, n-am cum sa nu ma duc la eveniment, cand am promis ca ma duc”, a spus Jador, pe Instagram.

Totuși manelistul ar fi putut să-și rezerve acea zi și chiar să meargă să cânte la petrecerea lui Culiță Sterp, așa cum au făcut-o Tzanca Uraganu, Theo Rose sau Bogdan de la Ploiești. Doar că adevărul este că cei doi foști frați de cruce nu se mai înțeleg și cu toate că vorbesc unul cu celălalt, se evită pe cât posibil.