Motivul real pentru care Mihai Petre a fost dat afară de la PRO TV! De ce a fost apoi OBLIGAT să participe la Asia Express cu soția lui, Elwira Petre

10 oct. 2021
Motivul real pentru care Mihai Petre a fost dat afară de la PRO TV! De ce a fost apoi OBLIGAT să participe la Asia Express cu soția lui, Elwira Petre

Mihai Petre a devenit cunoscut datorită colaborării cu PRO TV. Acesta s-a aflat în juriul emisiunii Dansez pentru tine, care era prezentată de Iulia Vântur și Ștefan Bănică. Ulterior, el a fost cooptat și pentru show-ul fenomen Românii au talent.

După mai multe ediții în care s-a aflat la masa juriului, Mihai Petre a plecat la Antena 1, împreună cu producătoarea Mona Segall și mulți ai colegi de-ai lui. Se întâmplat atunci când Aleksandras Cesnavicius devenea CEO al PRO TV.

Când nimeni nu se aștepta, Mihai Petre a revenit la PRO TV în juriul de la Românii au talent și s-a bucurat de mare succes, deși era des criticat pentru că ar fi mult prea direct cu concurenții.

În sezonul 11 a fost înlocuit cu Alexandra Dinu, iar contractul nu i-a mai fost prelungit. A fost ca un șoc pentru el, în contextul în care vorbise despre emisiune chiar cu puțin timp înainte, la Cătălin Măruță.

Se pare că acesta ar fi fost dat afară din cauza negocierilor eșuate. Dintre membrii juriului, el avea cel mai mic onorariu și le-a cerut celor de la PRO TV bani în plus. Aceștia nu au fost de acord, dar nu l-au anunțat. I-au căutat înlocuitor și l-au pus în fața faptului împlinit.

De ce a fost obligat Mihai Petre să participe la Asia Express

Astfel Mihai Petre a rămas fără o sursă importantă de venit, iar pandemia i-a făcut viața și mai complicată. Școala lui de dans a fost mai mult închisă, iar alte proiecte nu mai avea. A încercat un podcast, dar nu a avut deloc succes. Pentru a avea încasări care să conteze, este nevoie de un număr mare de vizualizări, multă perseverență și răbdare.

Deși Mihai Petre a declarat în mai multe interviuri că este foarte deschis spre orice proiect de televiziune, chiar și să joace în filme, nu a venit nicio ofertă. Iar lucrurile s-au complicat din punct de vedere financiar din cauza pandemiei.

Astfel că s-a văzut obligat să accepte provocarea Asia Express, deși nu era deloc genul de show la care i-ar fi plăcut să ia parte. A fost nevoit să o ia alături de el și pe soția lui, Elwira Petre și să-și lase copiii cu altcineva. Au făcut-o pentru bani, iar potrivit surselor ShowBlitz.ro, ei ar fi și câștigat marele premiu. Dar mai important de atât, este că ar mai colabora cu Antena 1 și pentru un alt proiect viitor, ceea ce-și dorea și spera Mihai Petre să se întâmple.

Rămâne de văzut totuși dacă într-adevăr el a fost marele câștigător al competiției. Momentan este cel mai bârfit concurent din competiție. Colegii nu par să-l agreeze foarte tare.