Motivul real pentru care Otniela Sandu a întrerupt colaborarea cu Kanal D! De ce s-a retras de fapt de la Bravo, ai stil! Celebrities

24 oct. 2021
Motivul real pentru care Otniela Sandu a întrerupt colaborarea cu Kanal D! De ce s-a retras de fapt de la Bravo, ai stil! Celebrities
Otniela Sandu și iubitul său, Radu Constantin

Gala de sâmbătă seara de la Bravo, ai stil! Celebrities a venit cu multe surprize. Ilinca Vandici a revenit la cârma emisiunii, iar una dintre concurentele cotate cu mari șanse la trofeu nu s-a mai prezentat la filmări. Este vorba despre frumoasa Otniela Sandu, care în trecut a participat la reality show-urile Ferma și Supraviețuitorul de la PRO TV.

Motivul oficial este că aceasta are probleme serioase de sănătate. De altfel, ea nu a mai postat nimic pe pagina ei de Instafram de pe 17 octombrie, când și-a promovat ținuta pe care a purtat-o în una dintre edițiile emisiunii de fashion de pe Kanal D.

”Are probleme de sănătate, a fost o veste neașteptată pentru noi toți și din păcate, din cauza acestei vești, trebuie să vă anunț că din acest moment, Otniela nu mai este concurentă în cadrul show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Îi dorim multă, multă sănătate Otnielei, să ne urmărească cu mare drag de acolo, de acasă”, a fost anunțul Ilincăi Vandici încă de la debutul emisiunii din seara zilei de 23 octombrie.

Sursele ShowBlitz.ro spun, însă că problemele sunt mult mai complexe. Într-adevăr Otniela nu s-a simțit bine în ultima perioadă, a acuzat și o stare de oboseală plus stresul provocat de emisiuni. În acest context, a decit că nu mai dorește să continue colaborarea cu Kanal D.

De ce a plecat Otniela de al Bravo, ai stil! Celebrities

Producătorii ar fi încercat să o convingă să revină după o perioadă de pauză, dar aceasta nu a vrut să revină asupra decizie, spun aceleași surse. Tânăra are mare priză la public, așa că reprezintă o pierdere pentru Kanal D.

Otniela Sandu este influencer și s-a remarcat datorită prezenței sale în mai multe reality show-uri. Ea a absolvit Facultatea de Jurnalism, dar și-a dorit mereu să fie actriță, iar primii bani și i-a câștigat ca make up artist.

A fost la un pas să câștige 100.000 de euro după ce a participat la reality show-ul Supraviețuitorul de la PRO TV. Nu s-a impus, dar și-a câștigat multă notorietate de acolo. Astfel a ajuns un nume sonor în lumea influencerilor.

Când a participat la emisiunea Ferma, tot de la PRO TV, foarte mulți dintre bărbații prezenți în show au plăcut-o, aceasta fiind o femeie extrem de frumoasă.

Cum se descrie Otniela

„Am avut o copilărie fericită, o copilărie în care am călătorit foarte mult şi am avut parte de evenimente interesante, care m-au ajutat să mă dezvolt armonios. Consider că o parte negativă a copilăriei mele este faptul că am fost foarte răsfăţata de părinţi şi de cei din jurul meu.

Lucrul acesta cred că şi-a lăsat o amprentă asupra mea, prin faptul că am avut şi am făcut mereu ceea ce am vrut şi nu prea am ştiut să apreciez ce am la adevărata valoare. Iar uneori chiar am crezut că merit mai multe lucuri decât probabil mi se cuveneau.
Sunt o persoană care atrage atenţia uşor datorită personalităţii şi a aspectului fizic.

Am foarte multă răbdare atunci când îmi doresc ceva, sunt amabilă, sunt sensibilă la cei din jurul meu, am o formă fizică armonioasă, sunt o persoană care ştie să îi influenţeze pe cei din jurul ei. Rudele spun că sunt sensibilă, feminină, darnica, sociabilă, că am simţul umorului,că sunt inteligenta. Iar la defecte, cei mai mulţi spun că îmi pasă prea mult de ceea ce spui alţii despre mine, că încerc să îi mulţumesc prea mult pe cei de lângă mine şi că acord prea mult credit celor de lângă mine, că sunt impulsivă, uneori şi răsfăţată.”, spunea despre ea Otniela Sandu într-un interviu.