Motivul real pentru care Patrizia și Francesco Paglieri au fost eliminați de la Asia Express. Ce nu s-a spus la televizior (EXCLUSIV)

04 nov. 2021
Motivul real pentru care Patrizia și Francesco Paglieri au fost eliminați de la Asia Express. Ce nu s-a spus la televizior (EXCLUSIV)
Patrizia Paglieri și fiul său, Franceso la Asia Express

Patrizia și Francesco Paglieri au fost eliminați miercuri seara de la Asia Express, după ce au ajuns pe ultimul loc în cursa pentru Ultima Șansă. Aceștia s-au duelat cu alte două echipe puternice, Eliza și Cosmin Natanticu și Adriana Tradafir și fiica ei, Maria Speranța. De altfel, cele două au ajuns la Irina Fodor primele, spre surprinderea tuturor.

Ediția de miercuri seara a fost una intensă și totodată amuzantă. Concurenții au fost supuși la grele încercări, iar nervii au fost întinși la maxim. A plouat cu înjurături și la un moment dat au apărut și lacrimile neputinței. O saltea le-a dat mult de furcă celor trei echipe, dar într-un final au reușit să finalizeze cu succes toate probele.

Pentru Patrizia și Francesco Paglieri a fost cel mai dificil. Ceea ce nu s-a văzut la televizor au fost momentele în care simpatica italiancă a clacat practic. Aceasta are probleme de sănătate și nu suportă deloc căldura. Ea începuse deja să fie într-o stare proastă încă de câteva zile, astfel că decizia eliminării a fost oarecum și a producătorilor.

De altfel se știe că în emisiunile de acest tip, echipa de producție are un mare rol în gestionarea competiției, cu scopul de a atrage o audiență cât mai numeroasă.

Ce nu s-a văzut la televizor

Patrizia și Francesco Paglieri nu s-au plâns, însă nicio clipă. S-au bucurat de exeperianța trăită și au fost mândri că au ajuns atât de departe. Obiectivul lor era să nu iasă primii și l-au îndeplinit cu succes.

Drumul Împăraților în Georgia s-a încheiat și urmează însorita Iordanie. Ei bine, deși experianța se anunța a fi interesantă, pentru Patrizia ar fi fost traumatizantă, în contextul în care aceasta are mari probleme în a tolera căldura.

În cursa pentru Ultima Șansă aceasta s-a folosit de ultimele resurse rămase pentru a rezista în show, dar greul l-a dus fiul său, Francy, care de data aceasta nu și-a mai certat mama pentru a o impulsiona. Starea ei de sănătate l-a îngrijorat și nu și-a dorit decât să ajungă cu bine la Irina Fodor.

„Nu-mi pare rău de nimic. Nu pot să mă gândesc… totul are o limită. Să ajungem până aici este o mare realizare pentru noi”, a declarat celebrul chef Patrizia Paglieri la plecare.

„A fost o zi în care mi-am fost frică, am lăsat-o pe mama în pace. De două zile îi era rău”, a completat-o și Francy, care nu a spus chiar tot calvarul prin care a trecut mama lui.

În cursă au mai rămas cinci echipe, care-și dispută marele premiu în valoare de 30.000 de euro: Mihai și Elwira Petre, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu, Lidia Buble și sora ei, Estera, Eliza și Cosmin Natanticu și Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța.