Motivul real pentru care Ramona Olaru s-a despărțit definitiv de Cătălin Cazacu. Vedeta de care s-ar fi îndrăgostit celebrul motociclist (SURSE)

09 dec. 2022
Motivul real pentru care Ramona Olaru s-a despărțit definitiv de Cătălin Cazacu. Vedeta de care s-ar fi îndrăgostit celebrul motociclist (SURSE)

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit. O mia oară probabil. Nimeni nu a reușit să țină pasul cu numărul mare de împăcări și separări tragice dintre cei doi. Acum povestea pare mai dramatică decât de obicei. Frumoasa asistentă de la Neața s-a mutat de ceva timp din casa iubitului său, iar acum a recunoscut că nu mai are nici lacrimi la cât de mult a plâns.

„Acum nu mai am nici eu (n.r lacrimi să plâng), le-am dat pe toate, am dat cu vârf și îndesat, nu mai am!”, a spus Ramona Olaru într-o declarație pentru cei de la CanCan.ro.

Cătălin Cazacu nu pare foarte afectat de această despărțire și asta pentru că, se pare că ar fi pus ochii pe colega lui de la Antena Stars, Natalia Mateuț care și ea i-a spus adio logodnicului său, DJ Mahony. Cei doi aveau planuri mari, chiar de căsătorie și mereu pozau în cuplul perfect.

Sursele ShowBlitz.ro au dezvăluit că povestea de dragoste ar fi început să scârțâie din cauza Nataliei, care ar nutri ceva sentimente pentru colegul Cătălin Cazacu.

Idilă secretă între Cătălin Cazacu și Natalia Mateuț?

Ei prezintă împreună matinalul de la Antena Stars și sunt într-adevăr foarte apropiați. Între ei este o chimie evidentă și mulți au fost de părere că vor ieși scântei mai devreme sau mai târziu între ei.

Se pare că motivul real al despărțirii dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu ar fi această relație foarte intimă dintre moticiclist și colega lui prezentatoare. Asistenta de la Neața ar fi simțit ceva și de aici numeroasele neînțelegeri.

În prezent, Ramona Olaru nu mai poartă inelul de logodnă, dar acest lucru s-a mai întâmălat și în trecut. Rămâne de văzut dacă și de data aceasta avalanșa emoțională se va finaliza cu o nouă împăcare.