Motivul real pentru care Roxana Ciuhulescu a fost dată afară de la Survivor România! Ce s-a întâmplat în spatele camerelor

24 ian. 2022
Motivul real pentru care Roxana Ciuhulescu a fost dată afară de la Survivor România! Ce s-a întâmplat în spatele camerelor

Răsturnare incredibilă de situație. În urmă cu o săptămână Xonia a fost eliminată de la Survivor România, după ce a fost propusă de colegii săi. La acel moment, Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu au fost salvați de public. Însă iată că cei de la PRO TV nu au evaluat foarte bine situația.

Chiar dacă fosta prezentatoarea de la ProMotor a fost foarte vocală în primele zile și a generat multe materiale, din păcate ea a capitulat din punct de vedere al sănătății fizice. Rotula ei a avut mult de suferit, a fost dusă la spital, i s-a extras și lichid de acolo, dar  într-un final medicii au decis că Roxana Ciuhulescu nu mai poate continua.

Așa că Daniel Pavel a fost nevoit să anunțe că parcursul ei la Survivor România se oprește. Faimoasa a venit încă de la început cu probleme la genunchi și era destul de greu de crezut că va rezista prea mult în competiție. Aceasta a mărturisit la plecare că nu s-a așteptat să fie atât de mult vulnerabilizată de competiție.

Roxana Ciuhulescu a câștigat colanul de imunitate, dar a fost eliminată

Totuși chiar pe final, Roxana Ciuhulescu a intrat în lupta pentru colanul de imunitate și culmea l-a și câștigat. Dar cum a fost eliminată, Laura Giurcanu l-a primit ca fiind a doua care a rezistat cel mai mult la proba impusă.

Faimoșii au pierdut din nou jocul de imunitate, de data aceasta extrem de strâns, la ștafetă, cu 9-10. Războinicii au simțit și ei tensiune maximă, dar în cele din urmă s-au mobilizat, iar Ștefania Ștefan a fost mai rapidă la aruncări decât Otilia Bilionera, care adusese și ea două puncte echipei.

Echipa a votat-o pe Andreea Tonciu pentru eliminare, Laura Giurcanu pe Otilia Bilionera și Cătălin Zmărănescu pe Robert Niță, în calitate de deținător al colanului de imunitate la băieți, pe.