Motivul real pentru care TJ Miles a fost dat afară de la Survivor România. De ce a fost păstrat Alexandru Nedelcu în show

18 mai 2022
Motivul real pentru care TJ Miles a fost dat afară de la Survivor România. De ce a fost păstrat Alexandru Nedelcu în show

Așa cum ShowBlitz.ro v-a anunțat în exclusivitate, cel eliminat marți seară de la Survivor România a fost TJ Miles, fost membru al echipei Faimoșilor. Astfel în joc au mai rămas opt concurenți, dintre care doar două vedete: Elena Chiriac și Marian Drăgulescu.

În prealabil, fanii acuzaseră PRO TV și Acun Medya, compania care produce Survivor România, pe rețelele de socializare că măsluiesc votul pentru ca Alexandru Nedelcu să fie eliminat. În realitate, sistemul se blocase tocmai pentru că foarte mulți au trimis SMS-uri pentru a-l susține pe fostul Războinic.

Cum s-a ajuns aici? Ei bine, datorită imaginilor prezentate și a montajului care l-au tranformat pe Nedelcu în victimă. Era evident că publicul îi va sări în ajutor, astfel că eliminarea lui TJ Miles era doar o formalitate.

De ce a fost preferat Alexandru Nedelcu în locul lui TJ Miles de către producători

Spre deosebire de sezoanele difuzate de Kanal D, în care fiecare plecare acasă era previzibilă pentru cei care știu să analizeze bine imaginile, ei bine în cazul PRO TV au fost multe surprize. Iar păstrarea lui Alexandru Nedelcu în show a mai fost încă una. TJ Miles a generat mai mult audiență, însă acum nu mai contează atât de mult pentru că interesul se mută pe finală.

Mai sunt doar două săptămâni de Survivor România. Se va trece la individuale, iar spectacolul va fi total. Au mai rămas în concurs trei fete și cinci băieți, care vor fi eliminați unul câte unul până când vor rămâne doar patru. Abia de acolo publicul va avea cel mai greu de spus cuvânt.

Deși Ionuț Popa era cotat ca favorit la un moment dat, modul în care a fost prezentat în ultima perioadă la PRO TV, în transformă în outsider. Indiferent cât de bun sportiv va fi, nu va beneficia de susținerea publicului. Și nici Ștefania Ștefan.

Lupta se va da mai degrabă între Alex Delea și Alexandru Nedelcu. Și Marian Drăgulescu ar putea reprezenta o surpriză. Oana Ciocan și Elena Chiriac par și ele lipsite de șansă.