Motivul șocant pentru care Florin Salam își pupă fiica de 21 de ani pe gură. Mărturie cutremurătoare a tinerei Betty Salam

06 mart. 2022
Motivul șocant pentru care Florin Salam își pupă fiica de 21 de ani pe gură. Mărturie cutremurătoare a tinerei Betty Salam

Florin Salam și-a pierdut soția în 2009, pe când aceasta avea doar 27 de ani, iar artistul s-a ocupat alături de familia sa de cei doi copii, betty și Dani, însă iată că acesta are tabieturi care pentru unii ar putea fi cât se poate de șocante.

Betty, fiica lui Florin Salam care are 21 de ani s-a mutat din casa tatălui ei. Aceasta locuiește cu fiul și soțul său, în timp ce artistul și-a refăcut viața alături de Roxana Dobre. Cei doi au împreună trei copii, însă asta nu i-a afectat relația cântărețului cu fiica din prima căsnicie.

Pentru că a rămas fără mamă de când era mică, Florin Salam și Betty au dezvoltat o relație specială. Chiar fiica artistului a mărturisit că cei doi obișnuiesc și acum să se pupe pe gură și să se țină în brațe la evenimente, sau când se întâlnesc.

Ba mai mult de atât, Betty povestește că multă lume îl judecă pe ea și pe tatăl său pentru acest gest, însă pentru ei este ceva normal, având în vedere că cei doi sunt apropiați încă de când aceasta era mică.

Ce relație are Betty cu Florin Salam

”Cum îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu așa îi sunt și tatălui meu. Noi avem o chestie, pentru că au apărut filmări și pe TikTok cu noi, de exemplu când suntem la un eveniment noi ne pupăm pe gură, ne luăm în brațe, că așa suntem noi. Eu așa sunt cu el de când eram mică și toți ne judecă. Oameni nebuni!”, a mărturisit ea într-un podcast recent.

De unde a apărut acest gest? Ei bine, Betty povestește că a fost alături de tatăl său și știe cât de mult a suferit acesta din cauza părerilor celor din jur. Ba mai mult de atât, fiica lui Florin Salam spune că artistul a fost devastat de pierderea primei sale soții, iar de atunci, ea a fost mereu alături de el, atât cât a putut.

”Tatăl meu a fost foarte judecat de către oameni și eu, stând cu el în casă, îl vedeam cât de mult suferă. Eu pe mână o am tatuată pe mama mea. Am chipul ei: ochi, nas și buze, doar atât.(…) Mama era o persoană foarte închisă în ea”, a mai povestit fiica artistului.