Motivul uluitor pentru care Brad Pitt o dă ACUM în judecată pe Angelina Jolie. Ce susține că i-a făcut fosta soție

09 iun. 2022
Motivul uluitor pentru care Brad Pitt o dă ACUM în judecată pe Angelina Jolie. Ce susține că i-a făcut fosta soție

Brad Pitt și Angelina Jolie au format un cuplu minunat, însă cei doi au decis să divorțeze. Acum, la câțiva ani de la separare, cunoscutul actor o dă în judecată pe fosta soție și spune că aceasta a vrut să-i facă rău intenționat.

Brad Pitt a decis să o dea în judecată pe Angelina Jolie și spune că aceasta a vândut acțiunile de la podgoria pe care o aveau împreună cu scopul de a-i face rău în mod intenționat. Pachetul majoritar de acțiuni al acestei podgorii, aflată într-un sat din sud-estul Franței, a fost cumpărat de către cei doi în anul 2008.

Amintim că această locație este cea în care cei doi și-au unit destinele în urmă cu mai mulți ani, devenind o locație cu o semnificație importantă pentru aceștia.

Documentele depuse de avocații lui Brad Pitt arată că prin această vânzare, Angelia Jolie a dorit să îi facă rău actorului.

Angelina Jolie a vândut acțiunile unui oligarh rus

Brad Pitt spune că fosta sa soție știa de faptul că oligarhul rus Yuri Shefler va încerca să controleze afacerea pe care actorul s-a străduit ani buni să o facă profitabilă.

”Jolie știa și intenționa că Shefler și afiliații săi vor încerca să controleze afacerea pe care Pitt a construit-o și să submineze investiția lui Pitt în Miraval”, arată documentele.

Aceste documente mai arată că oligarhul rus ”a câștigat notorietate prin tactici de afaceri tăioase și asociații profesionale dubioase”.

Angelina Jolie și Brad Pitt au decis inițial ca niciunul dintre ei să nu vândă partea pe care o aveau din podgorie fără ca celălalt să știe, însă actrița nu s-a ținut de promisiune.

”Toate acestea sunt rezultatul direct al conduitei ilegale și delictuale a lui Jolie. (… )Încălcând acordul părților, Jolie a căutat să-l forțeze pe Pitt să se asocieze cu un străin și, mai rău, cu un străin cu asocieri și intenții otrăvitoare”, se mai arată în documente.