Mr. Pink, relație secretă cu Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor? Pe ce a dat rapid 37.000 de euro doar ca să o impresioneze

10 feb. 2022
Mr. Pink, relație secretă cu Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor? Pe ce a dat rapid 37.000 de euro doar ca să o impresioneze
Sursa foto: Instagram

Mr. Pink și Monica Gabor formează unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea mondenă. Despre cei doi s-a scris că s-ar despărțit, însă lucrurile par că stau altfel.

Recent, Mr. Pink a putut fi observat la un restaurant de lux alături de Ramona Gabor, sora partenerei sale de viață. Cei doi și-au petrecut timpul alături de alți prieteni apropiați, după cum arată imaginile publicate de aceștia în mediul online, scrie viva.ro.

Ceea ce i-a făcut pe fani să își pună semne de întrebare este faptul că aceștia nu s-au întâlnit în Statele Unite ale Americii, acolo unde Mr. Pink locuiește, ci în Italia.

Cunoscutul miliardar i-a oferit Ramonei Gabor o cină pe cinste dacă stăm să ne uităm la nota de plată. Pentru această ieșire la restaurant, Mr. Pink a scos din buzunar suma de 37.000 de euro.

Mr. Pink i-ar fi pus mai multe interdicții Monicăi Gabor

Mai multe voci din cercul apropiat al miliardarului și Monicăi Gabor au declarat că afaceristul i-ar fi pus acesteia mai multe interdicții dure.

”Monica nu putea face nicio mișcare, era tot timpul sub controlul lui. Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea”, a mărturisit un apropiat, potrivit Ciao.