Nebunie la Asia Express! S-a aflat la ce au fost obligați toți concurenții. Au riscat enorm. Mulți ar fi refuzat

05 nov. 2021
Nebunie la Asia Express! S-a aflat la ce au fost obligați toți concurenții. Au riscat enorm. Mulți ar fi refuzat

Cel de-al patrulea sezon al Asia Express, prezentat de Irina Fodor, care a înlocuit-o pe Gina Pistol, aflată în concediu de maternitate, a fost cel mai dificil dintre toate. Pandemia a făcut ca filmările să fie foarte complicate, iar producătorii au trebuit să găsească mereu soluții de avarie. De exemplu, etapele care urmau să aibă loc în Azerbaidjan au fost anulate, iar țara înlocuită cu însorita Iordanie.

Concurenții au fost imformați de această schimbare chiar în timpul competiției. Din cauza restricțiilor, producătorii s-au văzut nevoiți să adapteze totul din mers.

Când au fost realizate filmările, era deja foarte cald, însă în Iordania era aproape insuportabil. S-a mers mult prin deșert, iar condițiile au fost foarte dificile. Nu doar pentru concurenți, ci și pentru reporteri sau cameramani, care au mai avut de cărat și ustensilele după ei.

Acesta a fost și principalul motiv pentru care Patrizia Paglieri și Francesco Paglieri au fost eliminați. Simpatica italiancă avea deja probleme de sănătate, iar căldura ar fi pus-o la pământ. Conform surselor ShowBlitz.ro, încă de când au aflat că trebuie să meargă în Iordania, cei doi concurenți au hotărât că este timpul să se oprească aici.

Nebunie totală la Asia Express

Toți concurenții care au rezistat în competiție până spre final s-au expus unui risc major pentru sănătate, dar infinit mai mic comparativ cu sechelele rămase post Survivor România.

”Dacă până acum a fost dificil în Asia Express, de acum încolo cred că va fi mult mai greu. E foarte greu să mergi prin deșert, pentru că soarele arde foarte puternic”, a spus și Elwira Petre, când a ajuns în Iordania.

Etapa filmată aici are cel mai puternic impact. În prima noapte de cazare din Iordania, concurenții vor descoperi stilul de viață al oamenilor ce le vor oferi un acoperiș deasupra capului: ”Nu știu ce o să ne aștepte, încă nu știu cum sunt oamenii de aici. Simt doar că Iordania are o energie bună”, este și replică optimistă a Lidiei Buble înainte de misiuni.

Ce situații inedite îi așteaptă pe concurenți în Iordania, ce echipe vor reuși să se acomodeze cel mai repede cu această destinație interesantă și plină de provocări și ce veste importantă legată de imunitate vor primi concurenții de la Irina, telespectatorii Antena 1 pot afla duminică, de la 20:00, luni, marți și miercuri, de la 20:30, la Asia Express- Drumul Împăraților.