Nicoleta Luciu a plecat cu banii de la Antena 1! Ce trebuia să facă! Acuzații grave la adresa vedetei. Detalii secrete au fost făcute publice

05 nov. 2022
Nicoleta Luciu a plecat cu banii de la Antena 1! Ce trebuia să facă! Acuzații grave la adresa vedetei. Detalii secrete au fost făcute publice
Foto Facebook Nicoleta Luciu

Sunt mai bine de zece ani de când Nicoleta Luciu a ieșit din lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, ea este încă un nume dorit de televiziuni, iar publicul o iubește în continuare. Marea ei revenire trebuia să aibă loc în anul 2018, cu ocazia primei ediții Asia Express. Ea urma să facă echipă cu sora ei, Iuliana Luciu.

Cele două au primit banii înainte să înceapă filmările și se pare că Nicoleta nu i-a mai returnat. Ana Baniciu și Raluka le-au luat locul surorilor Luciu și au și câștigat competiția, prezentată atunci de Gina Pistol.

Acum la patru ani distanță, cei de la Antena 1 și-au cerut drepturile. Sau banii sau Nicoleta Luciu trebuie să-și achite datoria prin apariții gratis la mai multe emisiuni. Se pare că va fi prezentă atât la iUmor, cât și la Prețul cel bun.

Nicoleta Luciu, obligată să-și achite datoriile

„Este vorba despre un contract mai vechi, pentru Asia Express. Abia acum Nicoleta şi-a putut onora obligaţiile, de aceea va apărea în perioada ce urmează în mai multe producţii de la Antena 1. Nu este o revenire propriu-zisă, ci o şteregere a unor datorii, căci la vremea respectivă primise banii, chiar dacă nu a mai participat la reality-show”, a dezvăluit o sursă pentru Click!.

Totuși Nicoleta Luciu a acordat mai multe interviuri în care a anunțat că și-ar dori să revină pe micile ecrane, dar că momentan nu a găsit un proiect care să o satisfacă. În plus, ea cere destul de mulți bani și niciun post nu este dispus să-i satisfacă pretențiile financiare. Cel puțin nu momentan.

Probabil dacă aparițiile ei la Antena 1 se vor transforma în cifre mari de audiență, atunci lucrurile se vor schimba. Momentan ea va munci pe gratis sau mai bine zis în contul banilor încasați pentru Asia Express, emisiune în care nu a mai apărut în cele din urmă, după ce dăduse asigurări că va pleca în aventura vieții ei.