Nimeni nu va ghici! Câte clase are de fapt celebrul Florin Salam? Suma enormă pe care o cere ca să cânte la un eveniment

17 ian. 2022
Nimeni nu va ghici! Câte clase are de fapt celebrul Florin Salam? Suma enormă pe care o cere ca să cânte la un eveniment

Florin Salam este unul dintre cei mai de renume maneliști din România. Are o avere incredibilă pe care a făcut-o doar din muzică nu e de mirare, având în vedere ce tarif are pentru o singură oră de cântat.

Puțini știu însă ce studii are celebrul Florin Salam. Pe numele lui real Stoian Florin, manelistul s-a născut pe 1 octombrie 1979, la Griviţa, iar muzica l-a pasionat încă din copilărie.

Sursele Showblitz spun că Florin Salam nu ar fi mers mai deloc pe la școală. Ba mai mult de atât aceleași surse au mai spus că manelistul nici nu ar fi început practic liceul.

Oricum ar fi, studiile nu par să fi contat atât de mult în cariera sa. Manelistul a ajuns să strângă o avere de ordinul zecilor de mii de euro și totul doar din muzică, căci atenția nu și-a concentrat-o pe afaceri sau pe alte pasiuni.

Dacă vă întrebați cum a ajuns Florin Salam la o așa sumă colosală, ei bine, un impresar de evenimente a dezvăluit la un moment dat ce tarife au celebrii maneliști din România, precum Florin Salam sau Vali Vijelie.

Se pare că ambii manelinști au cam aceleași tarife conform sursei citate. Aceștia percep pentru un eveniment sume cuprinse între 5.000-7.000 de euro, însă mai pot negocia dacă e cazul.

Ce tarif are Florin Salam

Ba mai mult de atât, aceași sursă a dezvăluit că cei trei manelinști sunt în topul solicitărilor când vine vorba de nunți de naștere sau te botezuri.

”Adi Minune, Florin Salam și Vali Vijelie au tarif de 5.000-7.000 de euro, dar mai negociază, în funcție de eveniment. Cei trei soliști sunt în topul solicitărilor, la zilele de naștere, nunți și la botezuri”, a spus acesta, potrivit playtech.ro.

Dar să nu credeți că Florin Salam se bazează doar pe cei 7.000 de euro atunci când participă la un eveniment. Uneori, dedicațiile venite din partea invitaților îl pot trimite acasă chiar și cu o sumă dublă.

”Ei însă se tocmesc adesea să vină la petreceri și fără a le cere vreun leu organizatorilor, urmând a câștiga doar din dedicațiile cerute de invitații putred de bogați. Din dedicații, ei pot câștiga și peste 10.000 de euro, la un chef”,  a dezvăluit impresarul.