Noi acuzații grave la adresa Gabrielei Cristea! Cu cine a intrat aceasta în conflict: sunt mii de oameni implicați

17 nov. 2023
Noi acuzații grave la adresa Gabrielei Cristea! Cu cine a intrat aceasta în conflict: sunt mii de oameni implicați

Gabriela Cristea a intrat din nou în conflict cu comunitatea Viperele Vesele. Prezentatoare se află de mult timp în dizgrațiile fanilor de la emisiunea Mireasa, iar acum a ajuns încă o dată ținta criticilor acestora.

Ce i se reprosează de data aceasta? Ei bine, pe pagina de Instagram a Viperele Vesele îi este dedicat un mesaj întreg, dar apare și un îndemn către șefa Antena Stars.

@viperele__vesele

Înțelegem că atacul furibund împotriva comunității noastre, Viperele Vesele, petrecut ieri la Mireasa și Mireasa – Capriciile Iubirii, cu Gabriela Cristea în prim-plan, precizând locul – „dosul cât fotoliul” pe care și-ar dori ca membrii comunității noastre „să îl îmbrățișeze”, un atac împotriva aflării adevărului, împotriva dezvăluirilor pe care noi le aducem în fața voastră, a publicului consumator de emisiuni tv, în fapt, un atac deloc subtil îndreptat împotriva întregii prese independente, reprezintă modul în care Elena Savu Rachițeanu a înțeles să își înceapă mandatul la cârma Antena Stars.

Reacționăm și rugăm sutele de „nepoți” ai comunitatii noastre și miile de oameni din showbizz-ul românesc, care ne respectă și apreciază și care au fost ieri, în mod fățiș, jigniți, să refuze, de azi înainte orice contact cu Antena Stars, indiferent dacă se bazează pe vreun contract sau nu. Circulă mulți viruși în această perioadă a anului, este mai bine să vă protejați stând în casă și nerăspunzând apelurilor de la Antena TV Group! Lăsați-o pe Elena Savu Rachiteanu, Channel Manager Antena Stars, să realizeze emisiuni DOAR cu euforica Gabriela Cristea!
Mulțumim anticipat pentru sprijin!

Rugăm, de asemenea, publicul telespectator să spună STOP CENZURII ȘI STOP ABUZURILOR PRODUCĂTORILOR EMISIUNILOR MIREASA SI MIREASA – CAPRICIILE IUBIRII, ÎNCHIZÂND TELEVIZORUL SAU SCHIMBÂND CANALUL!
DE LUNI PÂNĂ VINERI, ÎNTRE 14.00-17.00 SPUNEM NU ANTENA 1, ÎNTRE 19.00-21.30 SPUNEM NU ANTENA STARS!

@viperele__vesele