Noi acuzații grave la adresa lui Cătălin Măruță! Prezentatorul PRO TV prins într-un alt scandal, de data aceasta cu Marina Almășan

25 oct. 2021
Noi acuzații grave la adresa lui Cătălin Măruță! Prezentatorul PRO TV prins într-un alt scandal, de data aceasta cu Marina Almășan

În ultima perioadă, Cătălin Măruță nu mai are deloc liniște. Tot mai multe nume sonore din showbiz îl acuză că este dispus să calce peste morminte de dragul audienței. În trecut, soțul Andrei se afla tot timpul pe primul loc, însă treptate el a fost devansat de emisiunea Acces Direct, prezentată mai întâi de Simona Gherghe și acum de Mirela Vaida.

Astfel producătorii PRO TV s-au văzut nevoiți să-i mute show-ul mai devreme, pentru a nu mai fi atât de mult timp pe același tronson cu rivalii de la Antena 1. Și tocmai pentru că a depus mari eforturi să ajungă mereu lider, au fost moment în care colegi de-ai lui au considerat că a exagerat enorm.

Primele acuzații de acest tip au venit de la Antonia și Alex Velea, a urmat apoi Alexandra Stan, care a promis că nu va mai merge niciodată în emisiunea lui Cătălin Măruță, iar acum Marina Almășan, celebra prezentatoare de la TVR îl pune la zid.

Curg acuzțiile la adrea lui Cătălin Măruță

Soțul Andrei a fost un conflict și cu Mihai Bendeac, care l-a făcut de râs în public. Actorul a spus că este hărțuit de prezentatorul PRO TV pentru a veni la podcastul său și că va depune plângere penală la Poliție dacă mai insistă. Cu toate acestea, juratul la iUmor a acceptat până la urmă invitația lui Cătălin Măruță.

Marina Almășan în schimb a fost foarte dură cu colegul său de breaslă. Aceasta a considerat penibil modul în care prezentatorul PRO TV a ales să o trateze pe Marina Voica, artistă în vârstă de 85 de ani. Mai exact, aceasta a fost provocată să urce pe motocicletă și a făcut o plimbare prin București alături de Magitot, care face și el parte din echipa La Măruță.

„ (…) Discutaserăm, la acea ședință de redacție în care am decis invitarea Marinei, despre recenta ei prezență într-una din emisiunile unui post comercial și despre cinismul realizatorilor, de a o ‘investi’ pe octogenara artistă, de dragul ratingului, în momente de un penibil nebun…

Noi n-am cocoțat-o pe Marina pe motociclete (deși in numele prieteniei noastre, cred că s-ar fi suit și pe un bombardier!) și nu am profitat deloc de îngăduința ei proverbială.

Marina Voica s-a bucurat totuși de provocarea lui Cătălin Măruță

Dimpotrivă, cuvântul de ordine a fost s-o ‘protejăm’ părintește, să-i păstrăm, cât se poate, strălucirea divei de altădată și cochetăria feminină care a făcut mereu parte din arsenalul Marinei”, a scris Marina Almășan pe site-ul femeide10.ro.

Marina Voica se simte foarte bine, dar nu mai cântă de ceva timp. Ea s-a retras la Breaza, unde-și trăiește în liniște bătrânețea. Totuși încă mai acceptă sporadic invitații la emisiuni și se bucură că oamenii nu au uitat-o. Acum dorința ei ar fi să zboare în spațiu.

„Le-am spus fetelor că aș vrea să zbor în spațiu. Când mă duc undeva se strâng oamenii lângă mine și începe intervievarea. Aș pleca în Cosmos. O să înceapă moda și o să scadă și prețurile (n.r. la călătoriile în spațiu)”, a declarat Marina Voica la Pro TV.