Noi dezvăluiri despre divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. La cine s-a mutat cântăreața

12 mai 2022
Noi dezvăluiri despre divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. La cine s-a mutat cântăreața

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să meargă pe drumuri separate. Decizia lor a șocat lumea mondenă, în condițiile în care cuplul a negat în ultimul an că ar exista probleme în căsnicie.

Decizia i-ar fi aparținut cântăreței, care, conform informațiilor de până acum nu ar fi putut trece peste o greșeală imensă făcută de fostul ei soț. Deși Alexandru Ciucu a făcut mari eforturi pentru a o face să se răzgândească, în final, acesta nu a mai avut șanse.

O sursă apropiată cuplului povestea că designerul încă avea speranța că lucrurile se vor rezolva între cei doi și acesta este și motivul pentru care a negat constant problemele din relație.

“Alexandru Ciucu a încercat să o împace pe soția lui și de aceea, la început, designerul a negat informațiile apărute privind despărțirea lor. Un an de zile s-a chinuit să o convingă pe Alina să nu depună actele de divorț. Alexandru a crezut tot timpul că va reuși să o facă să-l ierte”, spune sursa citată pentru fanatik.ro.

Pentru Alina Sorescu în schimb a fost prea mult. Cântăreața nu a putut accepta ce i s-a întâmplat și nu mai era deloc fericită în căsnicia care a durat mai bine de 12 ani.

”I-a propus tot felul de sume cu multe zero-uri, dar artista a fost de neînduplecat. Au fost lucruri peste care Alina nu a putut să treacă, nu le-a putut trece cu vederea. Pur și simplu pentru ea a fost dureros și nu mai era fericită lângă soțul ei”, mai adaugă sursa citată.

Cât costă apartamentul achiziționat de Alina Sorescu

Dacă vă întrebați unde locuiește acum Alina Sorescu, ei bine, cântăreața și-a achiziționat un apartament de lux într-o zonă exclusivistă din Capitală, semn că era pregătită pentru despărțire.

Artista deține un apartament cu patru camere, care are o suprafață totală de 140 de metri pătrați, iar cele două fiice ale cuplului au propriul dormitor, dar și suficient loc de joacă și de învățat, având în vedere că până acum au locuit la vilă.

Mai mult de atât, wowbiz.ro scrie că apartamentul face parte dintr-un complex rezidențial dotat cu piscină, săli de fitness, dar și cu un parc privat, iar suma pe care artista a scos-o din buzunar pentru achiziție ar depăși 300.000 de euro