Noi probleme grave de sănătate pentru Liviu Vârciu. Artistul este internat în spital. Renunță la contractul cu Antena 1?

28 nov. 2021
Noi probleme grave de sănătate pentru Liviu Vârciu. Artistul este internat în spital. Renunță la contractul cu Antena 1?
Liviu Vârciu se află în spital, din cauza unei răceli severe

După ce anul trecut a avut mari probleme de sănătate, Liviu Vârciu se pare că se chinuie teribil din nou. La sfârșitul anului trecut artistul a fost diagnosticat cu COVID-19 și, în ciuda faptului că  a avut o formă ușoară, a avut mult de suferit și a rămas cu sechele.

De data aceasta, Liviu Vârciu spune că nu are COVID, ci doar o banală răceală însă îi dă mari bătăi de cap. Pentru a-și reveni cât de cât el a apelat la un tratament tradițional românesc. Astfel, de câteva ori pe zi, artistul face băi fierbinți în jacuzzi și folosește cantități mari de sare grunjoasă.

Potrivit acestuia, răceala pe care o are acum i-a cauzat simptome mai severe decât coronavirusul, dar speră că folosind acest leac tradițional va trece și de aceasta.

Liviu Vârciu a ajuns din nou la spital

„Am cumpărat toată sarea de murături și mi-am pus-o în cadă. Dacă nici așa nu mă fac bine! … Răceala noastră românească e mai a dracu’ decât Covidul!”, a comentat Liviu, pe imaginile de pe InstaStory, în care apare în jacuzzi.

Din păcate, leacurile la care a apelat nu au dat rezultate și a ajuns la spital. În aceste momente, el este internat și cu toate că nu se simte deloc bine, a ținut să-și țină la curent fanii cu situația lui. În mod cert, va fi nevoit să absenteze de la Antena 1 o perioadă, dar este posibil ca filmările să nu fie totuși afectate pentru că emisiunea lui zilnică nu este LIVE.

„Știți răceala aia? M-a spart. Am ajuns la spital, nu are nicio legătură, deci… Nu îmi mai trece. Sare, Carmol, fes în cap, șosete, oțet, Paracetamol, Nurofen, toate. S-a făcut a dracu răceala asta, nu se poate așa ceva. Așa că, dragilor, feriți-vă și de răceală, și de coronavirus”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram în urmă cu câteva ore.

A rămas cu sechele după COVID

La sfârșitul anului trecut, Liviu Vârciu anunța pe conturile sale de socializare că are COVID-19. Ulterior, în cadrul unui interviu el mărturisea că s-a chinuit destul de mult, deși făcuse doar o formă ușoară. În plus, el a spus că a rămas cu sechele după boală și s-a simțit slăbit o bună bucată de timp.

„Această boală m-a distrus pe interior, nu glumă. Am avut o formă mai ușoară de COVID-19, dar chiar și așa, analizele mi-au ieșit rău și când am fost depistat pozitiv și acum. Am avut și am anticorpi. N-am avut o formă gravă, m-a durut capul un pic, mi-am pierdut mirosul și gustul. Am stat liniștit. O singură zi am avut temperatură.

Mi-am refăcut analizele. Zici că era altă persoană. Toate triple, toate pe roșu, bruiaj. Fără șpriț, fără nimic, cu odihnă, pentru că eram bolnav. Aveam 99 saturația de oxigen înainte. După COVID-19 nu mai urcă mai sus de 96. Am 94, 95, 96. Mi-am făcut și CT și am niște punctulețe pe plămâni. Cică se vindecă! Mă simt rău, n-am forță. Mă simt slăbit”, povestea Liviu Vârciu.