NU Mihai Petre și Elwira au câștigat Asia Express! Cine este echipa care a ajuns la final prima la Irina Fodor (SURSE)

24 oct. 2021
NU Mihai Petre și Elwira au câștigat Asia Express! Cine este echipa care a ajuns la final prima la Irina Fodor (SURSE)
Mihai Petre și soția lui, Elwira

Deși mai este mult până la finalul competiției Asia Express, fanii sunt nerăbdători să afle cine sunt marii câștigători ai Sezonului 4, prezentat de Irina Fodor. Nici nu începuse bine emisiunea, că deja jurnaliștii de la CanCan publicau numele echipei învingătoare. Aceștia au insistat că Mihai și Elwira Petre ar fi terminat primii concursul.

Asia Express a numărat la start 18 concurenți care au format 9 echipe. Deja 3 au fost eliminate. Este vorba despre Alexandra Ungureanu și mama ei, Anca Ungureanu, care au plecat repede acasă. Apoi cu lacrimi în ochi au părăsit show-ul Connect-R și Shift, iar în urmă cu doar câteva zile Zarug și Lorelei Bratu și-au luat rămas buni de la colegi chiar când urmau să filmeze în Georgia.

Mihai și Elwira Petre reprezintă una dintre cele mai competitive echipe. Aceștia sunt foarte ambițioși și determinați pe traseu. La fel și cele două surori Buble, Lidia și Estera. De asemenea, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu, dar și Natanticii, Cosmin și Eliza (Lizy) sunt cotați cu mari șanse la premiul mult râvnit de toți, în valoare de 30.000 de euro.

Cine ar fi câștigat Asia Express

Chiar dacă s-a zvonit mult că Mihai și Elwira Petre ar fi terminat Asia Express pe locul 1, se pare că cei care ar fi ajuns primii la Irina Fodor ar fi Emi și Cuza, conform surselor ShowBlitz.ro. De altfel, cei doi tineri, care formează alături de Cucu, trupa de pamflet Noaptea Târziu, prezintă o emisiune legată de realuty show-ul de pe Antena 1 și în mediul online, pe Antena Play, unde prezintă povești care nu au fost arătate la televizor.

Cuza a dat lovitura după Asia Exress. El a primit un contract bun din trustul Intact și deja prezintă o emisiune la Radio Zu alături de Răzvan Popescu. El a avut până nu demult o relație cu Ramona Olaru, asistenta de la Neața, care acum se afișează cu noul ei iubit, Cătălin Cazacu.

Cuza, lovitură după lovitură

„Când m-a sunat Răzvan și mi-a propus să fac emisiune cu el… mâncam (râde). M-a bucurat foarte tare propunerea. Niciodată nu m-am gândit la modul serios că aș putea să fiu în cărți pentru un proiect de radio, dar uite… Mă bucur foarte mult, pentru mine este o super provocare, nu știu dacă voi fi bun sau rău.

Știu, însă, că vin cu entuziasm, cu toate resursele mele, pe care vreau să le investesc în aceste 2 ore de emisiune de luni până joi, și 3 ore vinerea. Sunt fericit, încrezător și entuziasmat. Îmi doresc să învăț de la Răzvan entuziasmul, vreau să «fur» din pasiunea pe care o are el. Mi s-a spus că radioul este un drog, vreau și eu să-l iau în doze zilnice. Vreau să învăț să-mi eficientizez cuvintele de la Răzvan. Ce mai… vreau să învăț tot”, a spus Cuza despre noul lui proiect.