O cunoscută divă din showbiz, prinsă drogată la volan. A fost acuzată și de prostituție, după ce a întreținut relații pe bani cu mai mulți bărbați celebri

13 nov. 2021
O cunoscută divă din showbiz, prinsă drogată la volan. A fost acuzată și de prostituție, după ce a întreținut relații pe bani cu mai mulți bărbați celebri

Problemele se țin scai de o cunsocută divă din showbiz-ul românesc. După ce în urmă cu ceva timp a fost condamnată într-o dosar penal, acum aceasta a fost prinsă de oamenii legii, drogată, la volan. 

Diana Gureșoaie, fotomodelul care s-a făcut remercat în showbiz-ul românesc pentru relația cu fostul fotbalist Cristi Tănase, are din nou probleme cu legea.

Pe lângă relația pe care a avut-o cu fostul fotbalist, Diana Gureșoaie a ieșit din nou în prim plan în contextul unui dosar de prostituție. Procurorii au descoperit că aceasta ar fi fost liderul unei grupări de proxenetism.

Cu alte cuvinte diva, a fost acuzată că oferea mai multe fete pe care le cunoștea din cluburi mai multor milionari, pentru o noapte ca la carte, iar printre aceștia s-ar fi numărat chiar și omul de afaceri brașovean Ioan Neculaie.

În urma acuzațiilor aduse și după ce dosarul a fost judecat, fosta iubită a lui Cristi Tănase a fost condamnată la închisoare cu suspendare, dar și muncă în folosul comunității.

Cum a ajuns Diana Gureșoaie să aibă două dosare penale

De atunci nimeni nu a mai auzit nimic de ea, diva dispărând efectiv din spațiul public. Iată însă că problemele cu legea o aduc din nou în centrul atenției. Surse din Poliție au declarat pentru spynews.ro că Diana Gureșoaie a fost surprinsă drogată la volan săptămâna trecută.

Potrivit surselor citate, fotomodelul,  acuzat deja într-o dosar penal, ar fi fost oprit pe data de 7 noiembrie, în trafic de un echipaj al Poliției Rutiere și testată cu aparatul DrugTest. Surpriza a venit când aparatul a indicat faptul că șoferița fumase cannabis.

Tocmai din acest motiv, oamenii legii au decis să o conducă pe aceasta la INML pentru analizele de sânge. Iată că și de această dată, pe numele Dianei Gureșoaie a mai fost întocmit un alt dosar penal, pentru conducere sub influența substanțelor stupefiante.