O fostă colegă îi strică imaginea Andreei Bănică. A făcut public cu ce se ocupa aceasta când era mai tânără? Așa a ajuns să aibă succes

31 oct. 2021
O fostă colegă îi strică imaginea Andreei Bănică. A făcut public cu ce se ocupa aceasta când era mai tânără? Așa a ajuns să aibă succes
Andreea Bănică

Andreea Bănică este unul din numele cu vechime în showbiz. Artista a debutat în trupa Exotic, alături de Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, iar apoi împreună cu Cristina Rus au construit formația Blondy. A avut succes cu toate proiectele sale, inclusiv cu cel solo, mai ales că s-a și căsătorit cu impresarul ei, Lucian Mitrea.

Andreea Bănică are astăzi 43 de ani și apare mai rar în prim plan în ultima perioadă. Ea a fost cea care a ajutat-o pe fosta ei colegă, Claudia Pătrășcanu să se despartă de Gabi Bădălău. Practic i-a fost alături prietenei sale în cele mai grele momente.

Și dacă se înțelege perfect cu una dintre fostele colege din trupa Exotic, cu cealaltă nu pare să fi păstrat legătura. Julia Chelaru a fost invitata lui Cătălin Măruță la rubrica „Sosurile iuți”, prilej cu care a făcut o serie de dezvăluiri despre Andreea Bănică, dezvăluiri care au pus-o într-o lumină negativă pe aceasta.

Pentru a nu mânca iute, Julia Chelaru a fost provocată să spună trei defecte ale fostei sale colege blonde de la trupa Exotic.

Andreea Bănică, aspru criticată de fosta ei colegă

„Prea ambițioasă. Când eram împreună, ea avea această ambiție de a se propulsa, de a fi ea ce trebuie. Eram în trupă și trebuia să fim cumva egale, dar ea era o bombă sexy și voia cumva să iasă (n.red.: în evidență). Puțină vanitate. Ușor individualistă. Individualism ca ușor egoism. Și uneori tăioasă la limbă, la vorbă. Puțin sarcasm, puțin venin”, a declarat Julia Chelaru la Pro TV.

„Toate acestea sunt și calități”, a simțit nevoia să adauge artista, după ce i-a stricat imaginea fostei sale colege.

Dar dezvăluirile ei nu s-au oprit aici. Julia Chelaru a povestit și că a fost curtată de Adrian Mutu, dar că nu a vrut să iasă cu acesta la acel moment.. „A fost acum foarte mult timp, la început, când eram în trupa Exotic. Mi-a aflat numărul de telefon și m-a invitat în oraș. Nu știu dacă eram într-o relație sau nu, dar, nu știu de ce, îmi era frică de fotbaliști, aveam o frică, ceva, o chestie ancestrală”, a mai spus fosta componetă a trupei Exotic.