O mai știți pe Elena Ionescu, prima câștigătoare Survivor România? Ce s-a ales de ea la doi ani după ce a ridicat trofeul. Nimeni nu a știut

14 nov. 2022
O mai știți pe Elena Ionescu, prima câștigătoare Survivor România? Ce s-a ales de ea la doi ani după ce a ridicat trofeul. Nimeni nu a știut

Elena Ionescu a fost prima câștigătoare Survivor România și printre puținele femei care au reușit să se impună în această competiție dură, care se difuzează în multe țări. Ea a făcut parte din echipa Faimoșilor și s-a aflat în mijlocul scandalurilor încă din prima zi. Chiar dacă nu a fost nici pe departe cea mai bună sportivă din concurs, publicul a votat-o masiv.

Elena Ionescu i-a suflat trofeul Survivor România lui Iancu Sterp, fratele lui Culiță Sterp, care făcea partea din echipa Războinicilor. Acesta i-a acuzat ulterior pe producători, într-un vlog pe Youtube, că ei fac toate jocurile și că de fapt nu fanii ar desemna învingătorii. Apoi a șters clipul pentru că risca să fie dat în judecată, mai ales că nu avea nicio dovadă prin care să-și susțună acuzațiile.

Elena Ionescu a primit apoi o serie de contracte de televiziune și s-a aflat o perioadă în prim plan. Dar culmea nu cei de la Kanal D i-au oferit proiecte, ci Antena 1. La acel moment, Survivor România era difuzat de Kanal D.

Unde a dispărut Elena Ionescu?

Elena Ionescu a fost concurentă la Splash! Vedete la apă, dar a fost și parte a reality show-ului Mămici de pitici, cu lipici, difuzat pe Antena Stars. A lansat și câteva melodii, dar fără prea mult succes.

Acum de aproximativ un an, a dispărut complet din prim plan. A încercat și să-și găsească un iubit, dar nu i-au mers relațiile, motiv pentru care nu vrea să mai discute despre acest subiect. Recent, ea a lansat totuși un clip nou, după o pauză lungă, alături de Greek4U. Melodia este de fapt o manea și probabil încearcă să găsească drumul spre succes, pe modelul Theo Rose.