O mai știți pe Teodora Buciu, câștigătoarea de la Vocea României 2016? Era favorita lui Tudor Chirilă. Ce s-a ales de ea, acum la 23 de ani

09 dec. 2022
O mai știți pe Teodora Buciu, câștigătoarea de la Vocea României 2016? Era favorita lui Tudor Chirilă. Ce s-a ales de ea, acum la 23 de ani

Teodora Buciu i-a uimit pe jurații de la Vocea României în anul 2016. A urcat cu emoții pe scena de la PRO TV și avea doar 17 ani atunci și un mare vis.

Deși nu s-ar fi așteptat vreodată, Teodora Buciu a impresionat atât publicul cât și jurații încât a ajuns să câștige marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Deși mulți se așteptau ca odată cu acest pas, tânăra să înceapă o carieră în domeniul muzical în România, iată că alegerea ei a fost cu totul alta.

Teodora Buciu are acum 23 de ani și s-a mutat în Londra. Aceasta studiază music-hall în cadrul London Collge of Creative Media și de asemenea, a trecut și printr-o schimbare de look.

Tânăra are tatuaje acum, s-a tuns și de asemenea, s-a și vopsit. Este blondă, iar numele ei de scenă este Tea Spike, după cum se poate vedea și pe rețelele de socializare.

Mai mult de atât, Teodora Buciu a scos și mai multe melodii care pot fi ascultate pe canalul său de YouTube, cel mai nou single al său fiind ”Time”.

De ce a plecat Teodora Buciu de la Vocea României în Marea Britanie

De ce s-a mutat tânăra la Londra însă? Se pare că succesul de la Vocea României nu a ajutat-o prea tare. Aceasta povestea în urmă cu ceva timp că într-adevăr, i s-au deschis nenumărate uși, însă niciuna dintre ele nu i-a fost de mare ajutor.

Chiar și așa, tânăra spunea că nu se va lăsa descurajată și va lupta pentru visul ei.

”Momentul în care mi s-a strigat numele ca fiind următoarea Vocea României a fost și o să rămână unul dintre cele mai frumoase și speciale momente din viața mea. (…) A fost o experiență inedită, într-adevăr, și, da, mi-a deschis multe uși în ceea ce privește piața românească.

Din păcate, nu am avut cum să mă ajut de ele, eu având în gând clar că vreau să mă mut la Londra. Nu e o decizie pe care o regret, ci, dimpotrivă, sunt foarte fericită că am ales să plec și să o iau de la capăt, cu și mai multă muncă, care sigur o să merite”, declara tânăra acum mai bine de un an de zile, pentru Un Site de Muzică.