O noua lovitura pentru Lidia Buble după ce a fost audiată la DIICOT. Ce decizie s-a luat în legătură cu prezența ei la Asia Express

11 nov. 2021
O noua lovitura pentru Lidia Buble după ce a fost audiată la DIICOT. Ce decizie s-a luat în legătură cu prezența ei la Asia Express
Lidia Buble

Lidia Buble a intrat în vizorul DIICOT. Îndrăgita concurentă de la Asia Express ar fi mitut doi oameni ai legii pentru a evita să suflet în etiolotest. În timp ce este anchetată, problemele se țin scai de ea chiar și în cadrul competiției de la Antena 1. 

Competița Asia Express devine din ce în ce mai dură, ar concurenții sunt puși în fața unor presiuni din ce în ce mai mari în lupta pentru premiul cel mare. Lidia Buble spre exemplu a trăit o experiență la care nu s-ar fi așteptat și care a enervat-o la culme.

Sora Lidiei Buble, Estera a fost obligată să rămână alături de Irina Fodor în ultimul episod, așa că pentru artistă lucrurile au fost mai difcile. Lidia Buble a găsit cu greu o mașină la autostop, deși a făcut tot posblul.

Mai mult de atât, după ce a găsit mașina, problemele au continuat pentru ea. Deși Lidia Buble a găsit un șofer, care s-a oferit să o ducă până la o anumită locație, pe drum, acesta s-a răzgândit, lăsând-o pe vedetă în mijlocul drumului.

Lidia Buble s-a trezit din nou pe drumuri, fiind nevoită să caute o altă mașină pentru a ajunge la destinație, însă în tot acest timp a pierdut teren în fața celorlalți concurenți, în condițiile în care restul vedetelor și-au găsit transport, iar ea se confrunta cu un șofer nehotărât.

Ce a pățit Lidia Buble la Asia Express

”Înnebunesc! Ce mi-a făcut ăsta cu mașina lui!”, a spus Lidia Buble.

Abia după ce s-a lininștit, vedeta a vorbit despre perpețiile sale. Lidia Buble a mărturisit că deși șoferul și-a dorit să o ajute să ajungă la destinațe, fără să îi ofere bani, acesta a anunțat-o că nu o mai poate duce,  chiar în timp ce se aflau pe drum.

”Eu i-am spus că nu am bani, mi-a spus că nu e nicio problemă, că mă duce, dar pe drum ceva s-a schimbat, A intervenit ceva.

Cert e că a oprit mașina și mi-a spus că nu mă mai poate duce, că trebuie să-mi caut altă mașină. (…) M-am necăjit puțin, pentru că eu mă liniștisem, am zis că am drum direct și aveam un avantaj.”, a povestit vedeta.

Ce decizie au luat producătorii Asia Express în legătură cu Lidia Buble

Chiar dacă Lidia Buble are ceva probleme de imagine în această perioadă, după ce s-a aflat că a fost audiată la DIICOT pentru că ar fi mituit doi polițiști, Asia Express continuă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat pentru că filmările sunt deja încheiate.

Totuși ținta procurorilor nu este Lidia Buble, ci prietenul cu care a vorbit la telefon și care a învățat-o să lea dea bani oamenilor legii pentru ca aceștia să nu o verifice cu etilotestul. Bărbatul este urmărit pentru criminalitate organizată, iar magistrații au vrut să afle informații în plus de la artistă, care a și scăpat de dosar de altfel.