Oana Roman are o avere colosală, despre care nimeni nu știe! Cum a obținut această sumă imensă de bani

26 oct. 2021
Oana Roman are o avere colosală, despre care nimeni nu știe! Cum a obținut această sumă imensă de bani

Devenită celebră pe rețelele de socializare, Oana Roman a ajuns să câștige sume importante din reclamele pe care le face la diverse produse. Însă aceasta nu este singura ei sursă de venit. Pe lângă promovarea pentru branduri, ea are și o avere dobândită în urmă cu ceva vreme, pentru care s-a luptat să o obțină.

Fiica lui Petre Roman și a Mioarei Roman mai are o soră, pe Catinca Roman, de care vedeta nu este foarte apropiată. Cele două chiar nu se înțeleg așa bine.

Oana Roman s-a căsătorit în 2014 cu Marius Elisei, alături de care a intrat în mai multe afaceri, mai ales în mediul online. Cuplul s-a ocupat cu vânzarea de haine mai ales și nu au dus lipsă de clienți. Și afacerile au mers ca pe roate, mai ales în pandemie, când vedeta și-a promovat intens produsele pe conturile ei de socializare. Din păcate relația nu a funcționat și cei doi s-au despărțit.

S-a luptat patru ani pentru avere moștenită

Pe de altă parte, Oana Roman a moștenit de la mătușa ei o avere consistentă. Pe lângă o sumă mare de bani, mătușa vedetei i-a lăsat ei și surorii acesteia o casă la Sinaia.

Vreme de patru ani, Oana Roman s-a luptat prin tribunale și în 2020 a câștigat într-un final procesul cu privire la această moștenire primită de la mătușa ei.

Despre ce sumă de bani este vorba

Mama sa, Mioara Roman a fost dată în judecată de Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) sub pretextul că ar fi locuit ani buni într-o vilă care nu era pe numele ei, fără să plătească chirie. După patru ani de procese însă, Oana Roman e ieșit învingătoare. Chiar dacă nu a dezvăluit până acum ce sumă a primit moștenire de la mătușa ei, având în vedere timpul pierdut prin tribunale și intensitatea cu care s-a luptat pentru a câștiga procesul, nu poate fi vorba decât despre una consistentă.

„Am câștigat procesul care era total nejustificat. Și mă bucur că după atât de mulți ani, am reușit să învingem. Era legat de o moștenire pe care ei au încercat să o conteste. A durat aproape patru ani. Nu am apucat să o anunț pe mama. Măcar atât am reușit să câștigăm și noi. Un mare merit îl are avocata noastră care s-a implicat. Deocamdată nu ne-am gândit ce facem cu casa!”, mărturisea vedeta pentru Antena Stars.