Oana Zăvoranu a făcut-o de râs în public pe Monica Gabor. Moment de maximă umilință: „Tremura ca o piftie”

16 oct. 2021
Oana Zăvoranu a făcut-o de râs în public pe Monica Gabor. Moment de maximă umilință: „Tremura ca o piftie”
Sursa foto: Instagram

Oana Zăvoranu a rememorat un moment petrecut în urmă cu câțiva ani, atunci când s-a iscat un adevărat scandal pe platourile emisiunii „Pact cu diavolița” pe care o prezenta ea la Kanal D la acea vreme. Ea a fost enervată foarte tare atunci de Monica Gabor și a dat-o afară din emisiune. Ce a spus acum Oana Zăvoranu când și-a adus aminte de acel eveniment?

O glumă devenită scandal total în emisiune

Invitată în cadrul emisiunii pe care Oana Zăvoranu o prezenta la acea vreme, Monica Gabor, pe atunci Columbeanu, a reușit să o enerveze din primul moment. De-a lungul emisiunii, Oana Zăvoranu i-a propus un casting pentru a-și găsi un nou șofer și unul dintre băieții prezenți la emisiune a luat-o în brațe și a așezat-o pe un pian. Toate cele petrecute au fost luate inițial în glumă, însă ulterior Monica Gabor s-a răzgândit și i-a spus prezentatoarei că nu este de acord ca acea scenă să fie difuzată, moment în care Oana Zăvoranu s-a enervat la culme.

„Te rog frumos să ieși din emisiune și să-nveți să respecți oamenii în momentul în care te aduc în emisiune, că tu ești plătită ca să vii într-o emisiune. Ești o filfizoancă și pui o grămadă de condiții și țipi și ți s-a urcat la cap. Te rog să ieși în momentul acesta din platoul emisiunii. Imediat. Ieși din platou, că ești o mironosiță și o nesimțită. Gata. Am încheiat. Păi tu ai senzația că pui la punct pe cineva? Nu mă interesează, n-are șofer. Dați-o cu totul afară. Haide! Repede, că avem treabă”, i-a spus Oana Zăvoranu invitatei ei, Monica Gabor, pe atunci Columbeanu.

Ce spune acum Oana Zăvoranu

Rememorând cele întâmplate atunci, Oana Zăvoranu a mărturisit că Monica Gabor „tremura ca piftia” când i-a spus să plece din platoul emisiunii.

„Tremura ca o piftie. Ea se credea un fel de prințesă, Angelina Jolie era un fel de Cenușăreasă. Un bărbat a luat-o în brațe și a pus-o pe pian. A fost în extaz, după vreo 10 minute și-a dat seama că s-a supărat. La intrare noi aveam o fântână cu ciocolată și ne-am gândit să întâmpinăm invitații și cu șampanie și cu ciocolată. Tot spunea că nu sunt potrivite paharele de șampanie, că nu e așa bună ciocolata… Avea niște fițe… Șoferul ei, cum a auzit că e rost de scandal, dispăruse, s-a dus în mașină”, a povestit Oana Zăvoranu la Kanal D.