Oana Zăvoranu a fost dată afară de la PRO TV! Motivul real pentru care a fost eliminată de la Masked Singer România

23 oct. 2021
Oana Zăvoranu a fost dată afară de la PRO TV! Motivul real pentru care a fost eliminată de la Masked Singer România
Oana Zăvoranu

Seara de joi a fost una cu ghinion atât pentru PRO TV, cât și pentru Oana Zăvoranu. După doar două apariții, aceasta a fost eliminată din show-ul Masked Singer România. Ea se ascundea sub costumul de Monstrulică.

La scurt timp după ce a aflat verdictul, Oana Zăvoranu a fost foarte dezamăgită pentru că și-ar fi dorit să ajungă cât mai departe, poate chiar în finală și era convinsă că mai avea multe de arătat. Și Antonia a fost eliminată din show. Ea se ascundea în spatele costumului de Pisicuță.

Cu toate acestea, PRO TV nu a fost lider de audiență joi seară, fiind întrecut de Antena 1, care a difuzat un episod din serialul Adela. O lovitură pentru postul din Bulevardul Pache Protopopescu.

Oana Zăvoranu, săgeți către PRO TV

Oana Zăvoranu a avut câteva reproșuri la adresa producătorilor de la Masked Singer România. Aceasta este de părere că a fost dată afară din show pentru că a avut un costum prea urât, care a dezavantajat-o. Și lucrurile par să fie confirmate și de fanii emisiunii, care într-adevăr spun că nu le-a plăcut deloc masca.

„Nebunie mare la demascarea «Monstrulicăi» ieri seară la @maskedsingerromania la @protv_românia Mi-a plăcut experiența, masca însă am zis ca m-a dezavantajat, pentru că am fost cea mai «urâțică» și «buretoasă», iar pentru asta o sa fac «reclamație».  Dar faptul ca i-am dus în «bălării» pe detectivi și n-au ghicit nici pe departe cine era sub mască mi-a oferit maximă satisfacție ???

Foarte mișto reîntâlnirea cu trustul meu de suflet @protv_romania, acolo unde am făcut multe proiecte memorabile. Și logic, primirea călduroasă și plină de prietenie și emoție a juraților m-a impresionat la modul tare plăcut @horiabrenciu @mihaelaradulescuschwartzenberg @inna @altex_bogdan @pavelbartos. Vă pupa tare, Oana Boss”, a scris Oana Zăvoranu pe contul de socializare.