Oana Zăvoranu, dezvăluiri în premieră despre Laurențiu Reghecamf. Detalii pe care nimeni nu le-a făcut publice vreodată

28 oct. 2021
Oana Zăvoranu, dezvăluiri în premieră despre Laurențiu Reghecamf. Detalii pe care nimeni nu le-a făcut publice vreodată

Oana Zăvoranu nu se teme să spune tot ceea ce gândește, indiferent de persoana pe care o are în față. Miercuri a fost invitat lui Cătălin Măruță la PRO TV, iar Querida nu a dezamăgit. A făcut multe remarci în stilul carcateristic, care s-au lăsat cu multe zâmbete pentru unii, dar și cu frustrate pentru alții.

Oana Zăvoranu a spus de la început că știe absolut tot ce s-a întâmplat în relație dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf și de ce s-a ajuns la divorț, dar că nu vrea să vorbească prea mult despre acest subiect. Ea a spus că la un moment dat, antrenorul i-a dat de mâncare și atunci ea nu poate comenta despre el.

Doar că se pare că și-a uitat un pic promisiunea. Chiar dacă nu a ținut un discurs amplu, plin de explicații, aceasta a spus practic într-un singur cuvânt totul.

Ce spune Oana Zăvoranu despre Laurențiu Reghecamf

Cătălin Măruță i-a arătat mai multe fotografii cu diferite persoane publice și a rugat-o să le caracterizeze cu un singur cuvânt. Printre poze s-a aflat și una cu Laurențiu Reghecamf.

Oana a făcut câteva grimase și într-un final a spus ce era de zis. Când se uită la celebrul antrenor vede un „bălălău” și un „mocofan”.  Apoi a precizat că nu vrea să spună mai mult, deși știe tot despre relația acestuia cu Anamaria Prodan.

Reamintim că în urmă cu câteva săptămâni, Laurențiu Reghecamf a depus actele de divorț și a făcut publică relație lui secretă cu Corina Caciuc Bilcon, o tânără de 29 de ani, despre care soția lui a spus că ar fi lucrat ca escortă de lux.

Corina este însărcinată și în câteva luni îi va dărui iubitului său o fetiță. La rândul său, Anamaria Prodan a spus că se gândește foarte serios să adopte un copil.