Oana Zăvoranu intervine în divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf: „Știu totul, absolut totul, cu lux de amănunte”

21 oct. 2021
Oana Zăvoranu intervine în divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf:
Sursa foto: Instagram

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf a ținut prima pagină a tuturor publicațiilor din România, mai ceva ca pandemia sau criza politică profundă cu care ne confruntăm. Corina Caciuc (Bilcon) a devenit personaj central în poveste și cel mai căutat nume pe Google.

Oana Zăvoranu a avut și ea ceva de spus legat despre subiectul momentului. După o perioadă de absență, ea a revenit la emisiunea sa de pe Youtube și inevitabil a adus în discuție și divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf. Aceasta a ținut să menționeze că știe toate detaliile căsniciei celor doi, dar că nu vrea să discute prea mult despre asta, din respect pentru ei.

Oana Zăvoranu spune că la un moment dat, antrenorul de la CSU Craiova i-a pus mâncare pe masă, așa că nu poate să arunce cu noroi într-un om care a făcut acest gest pentru ea cândva.

Ce spune Oana Zăvoranu despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf

„N-am să fiu ipocrită să spun că nu știu despre ce este vorba. N-am să spun treaba asta. Știu totul, absolut totul, cu lux de amănunte. (…) Dintr-un respect pentru cel ce a fost odată cuplul Anamaria și Laurențiu, am să o spun doar în emisiunea mea: Nu am să vorbesc niciodată despre problemele celor doi!”, a spus Oana Zăvoranu.

„Eu, dacă mănânc o dată la masa unor oameni, și mie Laurențiu mi-a pus o dată să mănânc, eram la ei la Snagov, consider că nu am de ce să mă bag într-o chestiune atât de dureroasă, murdară, grea, gravă. Repet, știu tot. Dar nu cred că m-ați văzut vreodată băgându-mă în familiile altora și comentând divorțuri”, a continuat vedeta.

„Nu mă interesează treaba asta. Știu totul cu lux de amănunte. Mai departe, cine are dreptul să vorbească despre treaba asta sunt Anamaria, Laurențiu, fiicele ei, fiul lor și băiatul lui Laurențiu din prima căsătorie. Le doresc foarte multă sănătate și putere de a merge mai departe ambilor”, a încheiat Oana Zăvoranu acest subiect.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf sunt căsătoriți de 13 ani. Înainte acesta a mai avut un mariaj tot de 13 ani cu Mariana Pffiefer, cu care avea un fiu, Luca. Și cu celebra impreară are un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior, iar în scurt timp Corina Bilcon îi va dărui o fetiță.

Anamaria Prodan mai are două fiice mari din căsătoria cu fostul jucător de baschet, Tiberiu Dumitrescu. Rebecca are 22 de ani, iar Sarah 21 de ani. Ambele studiază în afara țării.