SHOW

Oana Zăvoranu o distruge pe Gabriela Cristea. Ce a dezvăluit despre aceasta. Este cea mai mare umilință

Oana Zăvoranu a renăscut după ce Pepe a anunțat că divorțează de Raluca Pastramă. Aceasta și-a făcut propria emisiune pe Youtube și a devenit mai activă ca niciodată. Nicio vedetă nu a scăpat de criticile ei. Multe detalii pe care vedeta le dă publicului sunt de-a dreptul umilitoare pentru victimele sale.

Nou intrații pe lista rușinii Oanei Zăvoranu sunt Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Diva le comentează chiar pe conturile de Instagram în stilul carcateristic și încearcă să-i dacă de râs în fața publicului. Trebuie menționat că ea se bucură de succes destul de mare și sunt mulți cei care o susțin în demersul său.

Oana Zăvoranu îi umilește pe Gabriela Cristea și Tavi Clonda

„Vai iubi, ce frumos, suntem primii că noi venim și ajutăm și la finisaje. Punem faianță, montăm baterii, vopsim, dacă tot ne-a primit Ștefan pe moca. Facem orice”, a comentat Oana la o postare a lui Tavi Clonda.

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda

Vedeta este iritată de faptul că vedetele merg în vacanțe pe gratis. Sau mai bine zis pe contract de barter. Pentru a-și promova produsele sau în cazul de față complexul, proprietarii apelează la vedete.

Vacanță pe gartis și pentru Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu

„Doamne, e superb tot când e pe moca! OMG! Stai să vadă și baia că n-a apucat s-o vadă când a rezervat apartamentul”, este o altă reacție acidă a Oanei Zăvoranu la un filmuleț postat de Gabriela Cristea.

Aceasta a arătat fanilor că cei doi soți s-au cazat în același loc cu Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu și că probabil au primit o vacanță de lux pe gratis, profitând de statutul de vedetă.

„Medelin a ajuns la mare cu Chuky și restul mocangioilor”, a concluzionat Oana.

Iulia Butoi

Iulia Butoi

Iulia Butoi este redactor cu deja 8 ani de experiență. În trecut, ea a lucrat la publicații precum capital.ro și a1.ro, unde s-a ocupat în special să acopere zona de actualitate. Este și deținătoarea unei burse Schuman pentru Jurnalism. Astfel a efectuat un stagiu de practică în cadrul Parlamentului European.

Articole similare