Oana Zăvoranu și Andreea Tonciu, împreună la PRO TV! Pentru ce emisiune: va fi spectacol mare

06 oct. 2021
Oana Zăvoranu și Andreea Tonciu, împreună la PRO TV! Pentru ce emisiune: va fi spectacol mare

Două dive cu gura mare, Oana Zăvoranu și Andreea Tonciu se vor afla în același studio de televiziune la PRO TV. Cele două vor fi rivale și în mod cert nu va lipsi spectacolul. Astăzi, miercuri, 6 octombrie cele două sunt invitatea lui Andi Moisescu la emisiunea sa, Pe Bune?!. 

Cei doi căpitani, Mihai Bobonete și Costi Diță actori în Las Fierbinți sunt alături de ele pentru a le însoțo într-o călătorie printre cele mai nebune răspunsuri la categorii… imprevizibile!

Ce de obicei, Andreea Tonciu va afișa un aer de superioritate și nu va sta la discuții când va alege răspunsul corect… ba chiar va spune că și atunci când are dubii, inspirația îi vine de la colegul de echipă, Costi Diță: ”Așa mi-ai dat tu de înțeles”. Agitată prin definișie, Andreea va face și unele declarații de cascadorii râsului.

”Nu mă lua cu actori din America că… nu știe sora ta” și va recunoașre că intimidant de mare, i se pare o dimensiune de… 35 centimetri! ”Instinctul meu de fată mare nu mă-nșeală?”, a mai spus ea în emisiunea care se va difuza în seara aceasta pe PRO TV.

Oana Zăvoranu nu se dezminte

Nici Oana Zăvoranu și Mihai Bobonete nu au dezamăgit. Cei de la PRO TV au promis spectacol și când vine vorba de cele două doamne nici nu poate fi altfel.

Oana Zăvoranu a acceptat relativ recent să participe la podcastul lui Cătălin Măruță, iar acolo a făcut foarte multe dezvăluiri, care s-au transformat în articole de presă. Cei doi erau certați de ani buni, din cauza lui Pepe, dar acum au îngropat securea războiului și sunt din nou prieteni.

Oana are și o emisiune pe Youtube, pe care a oprit-o momentan pentru a se concentra mai mult pe business-ul cu clinica de sănătate pe care o are, dar a promis că va reveni în prim plan în mediul online în curând.