Oana Zăvoranu vine cu noi reproșuri la adresa PRO TV! Ce s-a întâmplat cu ea la Masked Singer România și ce îi roagă pe fanii ei să facă

25 oct. 2021
Oana Zăvoranu vine cu noi reproșuri la adresa PRO TV! Ce s-a întâmplat cu ea la Masked Singer România și ce îi roagă pe fanii ei să facă

De când Pepe a divorțat de Raluca Pastramă, Oana Zăvoranu a renăscut. Aceasta a revenit în prim plan, și-a lansat propria emisiune pe Youtube și deja a început să apară tot mai des în emisiuni de televiziune. Exact ca-n vremurile bune.

După ce i-a acordat un interviu, care a ajuns până pe locul 2 în trending Youtube, lui Cătălin Măruță, Oana Zăvoranu a acceptat și provocarea Masked Singer România. Contractul cu PRO TV a fost unul pe care și l-a dorit foarte mult și asta pentru că întotdeauna a iubit acest trust, după cum chiar ea a declarat.

Experiența la Masked Singer România a bucurat-o, dar în același timp a fost dezamăgită pentru că a fost eliminată mult prea repede din competiție. Aceasta spera să ajungă până la final, dar a fost dată afară de public după doar două apariții.

Oana Zăvoranu spune că s-a ajuns în acest punct din cauza costumului urât, care nu a favorizat-o deloc. Totuși ea s-a arătat încântată de colaborarea cu PRO TV și probabil speră să se repete. Dar a avut o rugăminte pentru fani, să facă în masă contestație pentru că nu i se pare deloc corect că Monstrulica a fost scoasă din joc.

Oana Zăvoranu susține că a fost eliminată pe nedrept de la Masked Singer România

„Nu vreti sa facem contestatie impreuna la @maskedsingerromania si la @maskedsingerfox si la @protv_romania , ca Monstrulica a fost data afara din concurs si de pe scena fara pic de suflet? 😩😩😩😩
A plans, s-a consumat, a fost facuta urata, cu un singur ochi, cu buze urate, fara ruj de calitate, cu o geana falsa doar, cand ea saraca are doar un singur ochi, monstru, pitica, cu gherute urate, a plans rau de tot 😭😭😭😭😩😩😩🥺
Voi ce ziceti?
Nu suferiti si voi langa ea pentru nedreptatea care i s-a facut? 🥲🥲🥲🥲
Totusi , desi e cu inima franta si orgoliul zdrobit, Monatrulica va danseaza si va pupa…PA” 😘, a scris Oana Zăvoranu pe facebook.

Ea a ieșit din competiție în aceeași seară cu Antonia, care s-a ascuns în spatele costumului de Pisicuță. Alte nume celebre care au părăsit show-ul sunt Carla’s Dreams, Ilie Năstase, Corina Caragea, Marian Drăgulescu, Radu Vâlcan sau Mihai Trăistariu.