Pe modelul Florin Călinescu, Pepe pune tunurile pe Antena 1! De ce a rupt de fapt colaborarea cu trustul Intact

26 oct. 2021
Pe modelul Florin Călinescu, Pepe pune tunurile pe Antena 1! De ce a rupt de fapt colaborarea cu trustul Intact
Pepe

Pe modelul Florin Călinescu care era vedeta fanion a PRO TV, după mulți ani de colaborare cu Antena 1, și Pepe a decis subit să rupă legătura cu trustul Intact. Toată lumea s-a întrebat de ce a renunțat brusc la toate contractele. La acel moment, artistul a dezvăluit că vrea să petreacă mai mult timp cu familia și să se dedice afacerilor personale pe care le-a neglijat.

Dar care a fost motivul real al rupturii, după ce Pepe a fost una dintre principalele vedete ale postului ani buni. Ei bine, sursele ShowBlitz.ro spun că totul a pornit de la bani. Pandemia a redus mult bugetele, iar conducerea Antena 1 a hotărât să diminueze toate contractele, inclusiv pe cel al lui Pepe.

Nu se poate spune că s-au redus încasările pentru televiziuni, dar patronii au profitat de ocazie și au redus drastic cheltuielile, plătind vedetele postului cu sume mult mai mici. Pepe s-a revoltat. A considerat că muncește enorm pentru foarte puțini bani, așa că după o discuție aprinsă a hotărât să nu mai colaboreze cu Antena 1.

Nu a vorbit la momentul plecării, dar a făcut-o acum într-un podcast. La fel ca și Florin Călinescu și el a fost nemulțumit de cerințele managementului. Nu i-au mai convenit noile condiții și a considerat că nu merită efortul.

Pepe spune de ce nu a mai dorit să colaboreze cu Antena 1

„Nu am niciun proiect pentru mine. Mi s-a propus să mai intru în niște proiecte de televiziune, dar nu aveau nicio legătură cu cariera mea. N-are sens să consum energia, să stau 8-10 ore la o filmare, unde nu mă regăsesc cu proiectul respectiv. Îmi mănâncă foarte mult timp și nu se justifică nici financiar și mai bine fac altceva”, a declarat Pepe în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă.

Artistul a dezvăluit și că cei de la Antena 1 l-au contactat și pentru a face parte din juriul Splash! Vedete la apă, dar a refuzat. Emisiunea s-a difuzat la sfârșitul verii și a fost prezentată de Răzvan Fodor, alături de Ramona Olaru și Anna Lesko.

„Eu am prezentat până acum Splash. M-au sunat de la Antena 1 dacă vreau să fac parte din juriu. Am întrebat care sunt datele pentru filmare și se suprapuneau cu trei concerte și două BAR online (n.r. – emisiunea online a lui Pepe)”, a spus artistul.

Din juriul Splash! au făcut parte Nea Marin, Jean de la Craiova și Iulia Albu, alături de unul dintre antrenorii de sărituri în apă, care au acordat note prin rotație.