Politicianul super celebru cu care trebuia să se căsătorească Anamaria Prodan! S-au iubit mult, dar apoi a apărut Laurențiu Reghecamf și totul s-a schimbat

14 oct. 2021
Politicianul super celebru cu care trebuia să se căsătorească Anamaria Prodan! S-au iubit mult, dar apoi a apărut Laurențiu Reghecamf și totul s-a schimbat

Anamaria Prodan este căsătorită de 15 ani cu Laurențiu Reghecamf și cu toate că el nu o mai vrea, ea insistă să rămână în această căsnicie. Spune că este bărbatul perfect și că nu crede nimic din ceea ce scrie în presă despre poveste lui de iubire cu Corina Bilcon, care este și însărcinată.

Înainte de a se căsători cu Laurențiu Reghecamf, Anamaria Prodan a mai avut o relație intensă și foarte tumultoasă cu un politician celebru și bogat. Este vorba despre unul dintre foștii lideri PSD, un apropiat al lui Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu. Acesta din urmă s-a iubit și cu vedeta România TV, Cristina Herea.

Deși toată lumea se aștepta ca Anamaria Prodan să meargă la altar alături de Codrin Ștefănescu, totul s-a schimbat când a apărut în peisaj Laurențiu Reghecamf. Pasiunea a fost foarte mare. El era căsătorit cu Mariana Pfiffer, cu care avea un fiu, Luca. Femeia era mai în vârstă decât el cu zece ani și nimeni nu se aștepta ca el să divorțeze, după ce fuseseră împreună zece ani.

După separare, Reghe nu a mai avut grijă de fiul său, iar acum Anamaria Prodan îl acuză că nu și-a mai văzut fiul pe care-l are împreună cu ea de 8 luni și că cel mic suferă cumplit.

Karma se răzbună

Acum Anamaria Prodan pare că trăiește același film. Este părăsită tot pentru o femeie mai tânără și extrem de frumoasă. Corina Bilcon are 29 de ani și în câteva luni va naște o fetiță.

Laurențiu Reghecamf este foarte entuziasamt și deja a stabilit că va face și o nuntă fastuoasă cu actuala iubită. Din căsnicia cu celebra impresară, el mai are un fiu, în vârstă de 13 ani, Laurențiu Reghecamf Junios, alintat Bebeto.

La rândul său, și Anamaria Prodan mai are două fiice mari, de peste 20 de ani, din căsătoria cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu. Una este fotomodel, iar cealaltă a mers pe urmele tatălui și activează pentru o echipă universitară de top din SUA.