Poveste încâlcită la Survivor România! Iar se schimbă totul. Ce rol va avea Ștefania Stănilă. Nimeni nu mai înțelege nimic

04 apr. 2023
Poveste încâlcită la Survivor România! Iar se schimbă totul. Ce rol va avea Ștefania Stănilă. Nimeni nu mai înțelege nimic

13 concurenți au intrat de ieri în cea mai dură luptă a momentului: cea pe cont propriu în Jocurile Individuale la Survivor România! După ce timp de trei luni au făcut parte din triburile Faimoși și Războinici, acum învață conviețuirea pe o singură insulă ca membri ai Taino. Show-ul nu mai seamănă deloc cu ceea ce știa publicul și mulți fani s-au arătat deja nemulțumiți.

Aceștia se plâng că nu mai înțeleg nimic din joc și că schimbările nu îi țin în priză, mai mult îi obosesc. Producătorii probabil încearcă să aducă inovație în contextul în care Chefi la Cuțite domină audiența, iar PRO TV a ajuns pe locul 2 în top pe acel tronson orar.

Recompensele rămân importante, jocurile sunt tot mai grele, iar strategiile se schimbă de la o oră la alta. Până la momentul în care unul singur va ridica trofeul deasupra capului, acum este vremea ca ei să demonstreze ceea ce pot pe traseu, chiar dacă luptă contra unui fost coleg de echipă.

Ce rol are Ștefania Stănilă la Survior România în momentul de față

Primul joc de care au avut parte a fost cel pentru Recompensă, pentru șansa de a merge să înoate cu delfinii, să lase deoparte pentru câteva ore tot ceea ce înseamnă nivelul dificil al competiției și să se relaxeze. Șocul a fost să afle că înainte de jocul propriu-zis au trebuit să dea o probă pentru rolul de căpitan de echipă. Fetele au luptat între ele, iar Ștefania s-a impus, în timp ce la băieți, Kamara și-a adjudecat victoria.

Cei doi și-au ales echipele și Daniel Pavel a dat fluierul de start. Astfel s-au văzut și primele confruntări între băieți și fete: Ștefania l-a învins pe Kamara, Moromete a câștigat în fața lui Alin și așa, punct cu punct, echipa condusă de fosta membră a tribului roșu, a câștigat recompensa zilei.

Consider că am făcut cele mai bune alegeri”, va spune în această seară Ștefania într-o discuție cu celelalte fete rămase în joc. Chiar în această formulă, ele vor sărbători victoria obținută ieri de Andreea Moromete. ”Mă bucur că i-am dat la temelie pe traseu”, va admite ea, extrem de mândră că a luat punct în fața unui concurent care părea de neînvins chiar și de către băieți, luptătorul Alin Chirilă.

Diseară, membrii tribului Taino vor intra iar pe teren în jocul pentru Imunitate. Atunci, Daniel Pavel le va explica și noua structură a acestei probe: ”Un singur membru al tribului se poate salva”.

Cine va câștiga colanul de Imunitate? Cine va fi nominalizat și va ajunge la votul celor de acasă? Au mai rămas doar câteva ore până la o seară explozivă!