Primul clasament Survivor România 2023. Alin Chirilă, Carmen Grebenișan și Andreea Moromote, primii în top. Cine sunt cei mai slabi jucători până acum. Nume surprize pe listă

17 ian. 2023
Primul clasament Survivor România 2023. Alin Chirilă, Carmen Grebenișan și Andreea Moromote, primii în top. Cine sunt cei mai slabi jucători până acum. Nume surprize pe listă

Primul clasament Survivor România 2023. Sezonul 4 al reality show-ului Survivor România a început în forță, cu cifre de audiență de trei ori mai mari decât cele ale Antenei 1. Doar că totul s-a dat peste cap după ce a început America Express. Fanii sunt nemulțumiți și de noul mod în care se desfășoară Survivor România.

Reguli noi la fiecare ediție, eliminări pe bandă și surprize greu de digerat chiar și pentru public sunt ingredientele care au dus cel mai urmărit reality show din România pe locul 2 după numai trei episoade. Prin comparație, sezonul trecut a fost lider detașat în audiență și a bătut la scor concurența.

Primul clasament Survivor România 2023 îl scoate în evidență pe Războinicul Alin Chirilă, care este de profesie luptător. Acesta pare cel mai puternic jucător din competiție în momentul de față. Carmen Grebenișan și Andreea Moromete s-au detașat la feminin și par a se bucura și de cea mai mare susținere din partea publicului, dacă analizăm rețelele de socializare și susținerea fanilor.

Primul clasament Survivor România 2023

Vica Blochina nu stă deloc rău în clasament. Ea are 4 victorii din 6 meciuri, ceea ce este surprinzător de bine. Colegii ei, Jorge, Ionuț Iftimoaie, Remus Boroiu sau Sebastian Dobrincu stau mult mai prost.

De altfel, fostul investitor de la Imperiul Leilor, Sebastian Dobrincu s-a și accidentat ediția trecută și nu se știe exact ce se va întâmpla cu el. Deocamdată, în numai o săptămână trei concurenți au plecat acasă. Maria Constantin, la votul publicului, Gheboasă care a plecat singur și Daria Chiper care s-a trezit dată afară de nou venita Alexandra Ciomag.

Nimeni nu știa de aceste reguli, iar publicul nu le gustă deloc. De altfel se vede și în audientă, iar dacă producătorii vor continua show-ul în aceeași manieră, probabil Survivor România va avea soarta celuilalt reality show, care a fost mult sub așteptări, Sunt celebru, scoate-mă de aici.