PRO TV a ascuns adevărul! Motivul real pentru care Răzvan Botezatu a fost OBLIGAT să plece de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Ce i-a făcut Cristi Mitrea este revoltător

17 oct. 2022
PRO TV a ascuns adevărul! Motivul real pentru care Răzvan Botezatu a fost OBLIGAT să plece de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Ce i-a făcut Cristi Mitrea este revoltător

S-au terminat filmările la reality show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici, dar pe PRO TV încă mai sunt multe episoade de difuzat. Managementul a avut așteptări mari de la această producție, însă cifrele chiar dacă au fost bune, nu s-au ridicat la nivelul Survivor România. Astfel producătorii au decis să schimbe ora de difuzare a emisiunii.

Răzvan Botezatu a fost unul dintre cei mai interesanți concurenți și toată lumea credea că el va ajunge până la final. Fosta vedetă Antena Stars era și un generator de audiență, iar în momentul în care a strigat Sunt celebru, scoat-mă de aici, toată lumea a rămas mască. Se poate spune că a fost o lovitură pentru PRO TV.

Tânărul a dezvăluit într-un interviu pentru Libertatea că a fost OBLIGAT să plece din cauza lui Cristi Mitrea. Îi era foarte teamă că acesta l-ar putea lovi și că apoi nu s-ar mai putea ridica de jos. După filmările de la PRO TV, Răzvan Botezatu a ajuns la psiholog și se simte mai bine acum.

Ce i-a făcut Cristi Mitrea lui Răzvan Botezatu

„Din cauza oamenilor am ajuns la psiholog, nu din cauza probelor, nu din cauză că aș avea coșmar cu șarpele, cu șobolanul. Din cauza oamenilor, din cauza emisiunii nu. Din cauza oamenilor cu care am fost nevoit să conviețuiesc în echipă. 

Acum sunt mai ok, am deja cinci ședințe, fac câte o ședință săptămânal. Mă simt mult mai bine, m-a pus în niște situații, o chestie foarte interesantă și cu psihologul. Mi-a zis: Bun, și dacă își era frică de Cristi Mitrea, de ce nu ai ripostat, de ce nu ți-ai zis punctul de vedere?». Am spus: Îmi era frică, la nebunia mea mă gândeam că îmi trage un pumn și mă lasă jos.

Ea mi-a explicat că nu avea cum, că eram într-o emisiune, că era caz penal. Ea a știut cum să mă ia. Dar când în capul tău intră anumite frici, nu mai ai cum să le scoți. Cum făceau ei cu mine, dacă nu au putut să mă scoată la probe, au început să apese butonul meu sensibil, mi-au băgat o frică în mine, nu mai puteam nici să râd. Dar echipa de acolo a fost super.”, a dezvăluit Răzvan Botezatu pentru Libertatea.

Producătorii PRO TV nu au arătat practic că Răzvan Botezatu era paralizat de frică din cauza lui Cristi Mitrea și nici nu și-au dat seama să intervină. Plecarea fostei vedete Antena Stars nu le-a fost de ajutor pentru că acesta avea mare priză la public.

Răzvan Botezatu a lucrat ani buni în trustul Intact, unde a prezentat Star Matinal. Acum s-a reprofilat și câștigă bine din online. Este influencer și nu se plânge deloc.

„Da, se câștigă foarte bine, dar e de muncă foarte mult. În fiecare zi e mult de postat, multe ore de filmat. Multă muncă, dar știi cum e în viață, cu multă muncă câștigi ceva.”, a mai spus tânărul.