PRO TV încasează umilința anului de la Kanal D, după Survivor România! Nu s-a mai întâmplat niciodată așa ceva. Este un adevărat dezastru

28 iun. 2022
PRO TV încasează umilința anului de la Kanal D, după Survivor România! Nu s-a mai întâmplat niciodată așa ceva. Este un adevărat dezastru

PRO TV este lider absolut de audiență mai tot timpul, dar iată că în ultima vreme începe să aibă probleme serioase pe mai multe tronsoane orare. După ce le-au suflat celor de la Kanal D emisiunea cu care făceau cea mai multă audiență, Survivor România, acum că s-a terminat, înregistrează cifre mult mai mici.

Astfel s-a ajuns la situația în care Kanal D să ajungă lider de audiență cu Știrile de la ora 12, prezentat de Ilinca Odobescu. Potrivit datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D a fost lider de piata cu Stirile Kanal D, atat pe targetul National, cat si pe cel All Urban.

Luni, in intervalul de difuzare 12:00 – 13:00, Kanal D s-a clasat pe primul loc, inregistrand 1,7% rating si 12,0% cota de piata, pe targetul National, si 1,5% rating si 11,0% cota de piata, pe targetul All Urban.

Kanal D, umilință maximă pentru PRO TV

Materialele prezentate în cadrul grupajului informativ Kanal D de luni au fost urmărite de o medie de 298.000 de români din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. Minutul de aur, atins la 12:59, a adunat în fața micilor ecrane 403.000 de telespectatori.

PRO TV s-a clasat pe locul 3 la nivel național și pe locul 5 pe publicul urban, sub posturile de știri și chiar și sub Antena 1 pe publicul urban. În mod cert managementul va lua atitudine pentru că aceștia acceptă doar locul 1 și de fiecare dată au intervenit când au apărut scăderi în cifre.