Probleme imense pentru Gabriela Cristea! Cu ce sechele grave a rămas după ce s-a vindecat de cumplitul virus

05 nov. 2021
Probleme imense pentru Gabriela Cristea! Cu ce sechele grave a rămas după ce s-a vindecat de cumplitul virus

Gabriela Cristea urma să facă doza 3 când a descoperit că este pozitivă. Vedeta Antena Stars a avut mari dureri de gât, dar a crezut că sunt problemele ei vechi cu laringita. A decis să facă totuși un test și așa a aflat că are coronavirus. A intrat imediat în izolare și a primit tratament de la medicul de familie.

Nu a avut o formă gravă a bolii pentru că a fost vaccinată, dar rămăsese aproape total fără anticorpi atunci când a captat virusul. Gabriela Cristea spune că s-a protejat tot timpul și nu-și explică exact cum a ajuns infectată.

Totuși cu puțin timp în urmă o sărbătorise pe una din fetițele ei și avusese casa plină de invitați. Este posibil ca acesta să fi fost momentul nefast, Acum Gabriela Cristea a revenit la Antena Stars și se află din nou la cârma emisiunii sale zilnic, Mireasa – Capriciile Iubirii. Încă are o voce bizară, dar nu este singura problemă cu care a rămas.

Cu ce sechele a rămas Gabriela Cristea după ce s-a vindecat de COVID-19

Vedeta a recunoscut că are probleme mari cu atacurile de panică și că experimentează și stări de depresie. De aceea a apelat deja la un psiholog, care să o ajute să treacă peste această perioadă mai puțin fericită pentru ea.

„Am început să am și niște atacuri de panică, înțeleg că acest virus îți afectează și sistemul nervos-vegetativ, am și vorbit cu psihologul și mi-a zis că după o lună de la boală ai ca un soi de depresie, unii fac mai agresiv, mai puțin agresiv.

Am avut și fobii în timpul bolii, când am rămas fără gust și fără miros, m-am trezit într-o noapte în panică și mă gândeam că dacă luăm foc în casă noi nu simțim, dacă e o scăpare de gaze noi nu simțim. Am verificat toată casa, nu era nimic, dar capul lucrează”, a mărturisit Gabriela Cristea la Xtra Night Show.