Probleme mari la PRO TV! Încă o plecare neașteptată din echipa vedetelor de la Survivor România. Cine vine în loc

25 ian. 2022
Probleme mari la PRO TV! Încă o plecare neașteptată din echipa vedetelor de la Survivor România. Cine vine în loc

Survivor România a început în forță și la propriu și la figurat. În doar două săptămâni a curs cu eliminări și accidentări. PRO TV are deja probleme cu vedetele de sex feminin. Xonia a fost eliminată, deși era aptă de concurs, în urma nominalizării colegilor ei, iar Roxana Ciuhulescu a fost obligată să plece din cauza problemelor de sănătate.

Și în echipa Războinicilor au fost accidentări. Relu Pănescu și Angela Forero au fost nevoiți să stea pe bară, dar fostul deputat PSD a revenit deja în joc și chiar a adus un punct fața lui TJ Miles.

Faimoșii au pierdut și jocul de marți, iar recompensa care a constat în câte 3 ouă de persoane, a mers la Războinici. Robert Niță, Otilia Bilionera și Andreea Tonciu au fost propuși pentru eliminare pentru că și în urmă cu o zi, echipa vedetelor a fost învinsă.

Plecare neașteptată de la Survivor România

Surpriză mare a fost eliminarea Andreei Tonciu, de la care se aștepta mult show. Doar că aceasta nu a reușit să se adapteze deloc condițiilor din junglă. A plâns tot timpul, a refuzat să bea apă sau să mănânce și a fost dusă cu targa la salvare pentru că leșina foarte des din cauza epuizării.

Robert Niță, deși grav accidentat, continuă competiția. Fostul fotbalist este, însă extrem de trist pentru că a venit la Survivor România cu gânduri mari.

Andreea Tonciu și-a îmbrățișat toți colegii, iar cea care a plâns cel mai mult a fost Otilia Bilionera, singura ei prietenă din concurs. Aceasta s-a adaptat, însă mult mai bine junglei din Dominicană.

În următoarea perioadă urmează să intre noi vedete în competiție și asta pentru că echipa Faimoșilor este foarte șubredă. Dar și la Războinici la veni un băiat care să-l înlocuiască pe Liviu Mihalca. Numele care s-au vehiculat de-a lungul timpului au fost Irina Rimes, Antonia, Silvia Lăuneanu sau Marian Drăgulescu.