Probleme mari pentru Bianca Drăgușanu! Ce a dezvăluit mama lui Gabi Bădălău despre aceasta este jenant

26 oct. 2021
Probleme mari pentru Bianca Drăgușanu! Ce a dezvăluit mama lui Gabi Bădălău despre aceasta este jenant

Se despart, se împacă, nimeni nu mai înțelege nimic din relația lor. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează un cuplu de mai multe luni, dar periodic dezvăluie că nu mai sunt împreună. Ultimele fotografii postate de el, însă arată că povestea lor de iubire continuă, chiar dacă în urmă cu câteva zile băteau din nou clopote de separare.

Gabi Bădălău a fost căsătorit timp de șaote ani cu Claudia Pătrășcanu, cu care are doi copii. De altfel, acesta nu a finalizat nici acum divorțul de mama băiețeilor lui și lucrurile par a fi departe de un final, din acest punct de vedere.

Între timp, Gabi Bădălău trăiește ca un burlac. Acesta și-a asumat relația cu Bianca Drăgușanu, dar permanent este asociat și cu alte femei. Recent el a fost văzut la o nuntă alături de o frumoasă blondă în vârstă de 24 de ani. Doar că între aceștia nu s-a legat nimic spre disperarea mamei craiului de Dorobanți.

Ce spune mama lui Gabi Bădălău despre Bianca Drăgușanu

Aceasta nu o suportă deloc pe Bianca Drăgușanu și a dezvăluit unor apropiați că în niciun caz nu va permite ca fiul său să repete greșelile din trecut și să se căsătorească din nou cu o femeie care are o imagine profund deteriorată, au dezvăluit surse pentru ShowBlitz.ro. De altfel și fosta blondă a lui Bote a recunoscut că soacra sa nu o are deloc la suflet.

”Părinții lui au o problemă cu mine. Mă-sa, ta-su! M-a durut! Nu am înțeles de ce! Mi se pare absurd să judeci un om din cauza unei imagini. O înțeleg și pe mama lui. Își apăra puiul! Băi, dar nu mă cunoști! Mama lui crede că eu beau, că mă droghez! Nu sunt perfectă, dar dacă mama lui nu mă vrea… eu nu am atins un așa grad de depravare în viața mea. Îl mut la mine cu totul eventual, dacă mama lui nu mă vrea.

Gabi mi-a dat numărul ei de telefon să vorbesc cu ea. Dar ce să-i zic eu femeii? Părinților lui nu le place că el e numai în scandaluri. Eu nu-i cunosc. Nu sunt eu bărbatul în relație s-o sun pe maică-sa. Eu mi-aș dori să fim împreună, dar maică-sa e foc și pară, aude tot felul de chestii despre mine. Eu îl iubesc, dar din respect pentru mama lui, eu nu o să mai vorbesc despre el și despre familia lui. Vreau să mă retrag din ecuația asta, spre deliciul familiei lui. Nu mă mai regăsesc. Nu mai vorbesc de el decât daca va deveni tatăl copiilor mei”, spunea Bianca în urmă cu ceva timp.

Doar că acum tocmai s-a afișat pe rețelele de socializare cu Gabi Bădălău, iar în urmă cu o săptămână spunea la Teo Show că își dorește să devină din nou mamă. Ea are o fiică, Sofia, cu Victor Slav, primul său soț. Ea mai are la activ un mariaj eșuat și cu Alex Bodi, așa că speră ca a treia căsnicie să fie cu noroc.