Probleme mari pentru chef Florin Dumitrescu! Cine a câștigat amuleta la Chefi la Cuțite în ultima ediție? Ilona Brezoianu a fost cea care a ales

04 apr. 2023
Probleme mari pentru chef Florin Dumitrescu! Cine a câștigat amuleta la Chefi la Cuțite în ultima ediție? Ilona Brezoianu a fost cea care a ales

A început sezonul 11 Chefi la Cuțite cu cifre foarte bune de audiență. Până acum s-a aflat pe locul 1 pe toate sectoarele de public, devansând Survivor România. O lovitură neașteptată pentru PRO TV, care spera ca reality show-ul produs de Acun Medya să fie numărul 1 cu toate episoadele, la fel ca în urmă cu un an.

Din păcate, însă telespectatorii nu au fost chiar atât de încântați de această ediție și mulți au ales să schimbe canalul pe Antena 1 și să se uite la Chefi la Cuțite, care a venit cu noi reguli. Un al patru-lea chef vine în fiecare episod pentru a face concurență celor trei jurați, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, în lupta pentru amulete.

Florin Ivan a fost invitatul de luni să gătească, iar actrița Ilona Brezoianu a ales cine a reușit cel mai delicios preparat. Replicile savuroase și momentele amuzante au fost nelipsite. Toți cei din platou, inclusiv bucătarii s-au abținut cu greu din râs.

„Sunt făcute chiar de ei? Am onoarea să mănânc chestii făcute de ei și să îmi dau cu părerea? Chiar am ajuns cineva în țara asta!”, a mărturisit actrița.

Cine a câștigat amuleta norocoasă de la Chefi la Cuțite. Ilona Brezoianu a decis

„Trebuie să mănânc și arătările astea de aici? Șuncă pe băț și o perpelești puțin la brichetă?”, a fost replica Ilonei Brezoianu când a ajuns la farfuria lui chef Cătălin Scărlătescu.

Aceasta a anunțat cine a câștigat amuleta din ediția 4 a sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 3 aprilie 2023 și i-a luat prin surprindere cu o veste neașteptată. Așadar, farfuria lui chef Cătălin Scărlătescu a fost desemnată câștigătoare în ediția 4 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 3 aprilie 2023.

„Nu cred așa ceva! Mi se pare fascinant. La Bontea în farfurie aveai chestii mult mai elegante, iar la Florin Ivan în farfurie aveai combinații de gust. Nu pot să mă supăr pe Ilona că nu mi-a dat mie amuleta, mă supăr pe Scărlătescu că ridică la rang de delicatesă o bucată de bacon trasă printr-un băț”, a spus chef Florin Dumitrescu, care conform surselor ShowBlitz.ro nu va câștiga până la final decât o singură amuletă.