Probleme mari pentru Gabriela Cristea. Boala teribilă cu care a fost diagnosticată vedeta. A vrut să țină totul secret

13 ian. 2023
Probleme mari pentru Gabriela Cristea. Boala teribilă cu care a fost diagnosticată vedeta. A vrut să țină totul secret

Gabriela Cristea s-a tot confruntat cu probleme de sănătate anul trecut, însă până acum, vedeta nu a vorbit despre o anumită afecțiune de care ar suferi.

Ce mai probabil, soția lui Tavi Clonda credea că oboseala își spune cuvântul în cazul ei, iar o parte din această premiza este reală. Recent, Gabriela Cristea a vorbit despre boala de care suferă, dar și despre ce se întâmplă în organismul ei.

Da, Gabriela Cristea este bolnavă, iar acesta este și motivul pentru care anul trecut a ajuns de câteva ori și la perfuzii. Aceasta are o infecție în corp care recidivează atunci când sistemul său imunitar este scăzut, după cum povestește chiar ea.

Totul s-ar datora unui stil de viață agitat, susține vedeta, care recunoaște că a cam uitat să se mai ocupe și de ea. 

“Anul trecut am avut mai multe probleme de sănătate, și asta pentru că am muncit foarte mult și nu prea am avut timp să mă ocup de mine – am o infecție, se pare, în corp, care recidivează de fiecare dată când sistemul meu imunitar scade.”, a explicat Gabriela Cristea pentru VIVA.

Gabriela Cristea își dorește să se simtă mai bine

Pentru că își dorește să revină la normal și să uite de problemele de sănătate, Gabriela Cristea face eforturi uriașe, însă lucrurile nu sunt deloc simple, adaugă ea.

Soția lui Tavi Clonda speră însă să găsească o cale de mijloc și să se simtă mai bine.

“Încerc să rezolv aceste probleme și, apropo de întrebarea ta legată de oboseala emoțională, asta vine odată cu faptul că timpul este dușmanul nostru cel mai mare, dar și prietenul nostru cel mai mare, un paradox, evident.

Recunosc că am zile când aș vrea să mă clonez, poate chiar în trei ar fi ideal. Sunt sigură că, de fapt, m-aș clona în trei bucăți. Una dintre ele să se și odihnească pentru noi toate la un loc.

Dar încerc să rezolv aceste probleme și încerc să-mi mențin imunitatea cât mai mult crescută prin alimentație și prin vitaminele pe care le iau.”, a adăugat ea.