Probleme mari pentru Gina Pistol. Vedeta trece prin momente foarte dureroase. Smiley nu s-a implicat deloc

07 oct. 2021
Probleme mari pentru Gina Pistol. Vedeta trece prin momente foarte dureroase. Smiley nu s-a implicat deloc

Gina Pistol nu mai apare la televizor, iar asta îi lipsește. Acum se difuzează Asia Express, iar rolul său a fost preluat cu succes de Irina Fodor. În mod cert nu-i pică deloc bine situația și probabil este îngrijorată că ar putea rămâne fără locul de la Antena 1. De altfel, sursele ShowBlitz.ro spun că momentan producătorii sunt foarte mulțumiți de soția lui Răzvan Fodor.

Chiar dacă nu mai are contracte cu nicio televiziune, Gina Pistol își petrece mult timp în mediul online, dar are multă grijă și de micuța ei Josephine, care îi ocupă cam toată ziua.

Totuși vedeta își găsește mereu câteva minute să vorbească cu fanii ei de pe Instagram. Acum le-a dezvăluit că se confruntă cu o problemă foarte dureroasă la propriu. Iar Smiley nu o poate ajuta cu absolut nimic. Acesta este foarte prins cu proiectele lui.

Probleme de sănătate pentru Gina Pistol

„În viața mea nu m-a durut capul atât de rău și astăzi este a treia zi. Oricum acum e ok durerea, dar azi dimineață, de fapt, de aseară… aoleu, Doamne!

Tare rău m-am simțit. Și ce este ciudat că am foarte multe cunoștințe care au aceeași problemă și am văzut că și pe Instagram mi-au scris. Sunt multe persoane care trec fix prin ce trec eu”, a mărturisit  Gina Pistol, pe InstaStory.

Vedeta a vrut să arate că în ciuda acestei probleme de sănătate, are mare grijă de Josephine, care este foarte energică. Ea se și aude de altfel pe fundalul înregistrării în care mama ei se plânge de durerea de cap.

„Bine că cineva are energie. Da, mama, da”, a adăugat iubita lui Smiley.