Probleme mari pentru Maria Speranța. Fiica Adrianei Trandafir, nevoită să renunțe la Asia Express. Ce s-a întâmplat

06 oct. 2021
Probleme mari pentru Maria Speranța. Fiica Adrianei Trandafir, nevoită să renunțe la Asia Express. Ce s-a întâmplat
Maria Speranța și mama ei, celebra actriță Adriana Trandafir

Sezonul 4 al Asia Express a debutat în forță și milioane de telespectatori sunt cu ochii pe Antena 1, de duminică până miercuri, începând cu orele 20.00 și 20.30. Nouă echipe au pornit în cursa de pe Drumul Împăraților, iar provocările sunt la tot pasul și deloc ușor de gestionat. Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir a fost nevoită să se retragă din emisiune.

Mama sa a pornit singură în câteva misiuni pentru că tânăra în vârstă de 20 de ani a acuzat o stare de rău. După ce medicii au consultat-o, au stabilit că aceasta are nevoie de o pauză și i-au administrat o perfuzie. Din fericire, retragerea Mariei Speranța de la Asia Express a fost doar temporară.

„Trebuie să vorbim despre o altă problemă care a apărut, și anume starea de sănătate a Mariei Speranța care nu se simte tocmai bine. Doctorul îi face o perfuzie, are tensiunea foarte mică… și din cauza asta Adriana va face primele misiuni singură”, a fost anunțul Irinei Fodor.

Ce probleme de sănătate a avut Maria Speranța

Actrița a izbucnit în lacrimi și a fost deosebit de îngrijorată. Fiica sa a acuzat dureri mari de cap, amețeală și o stare de slăbiciune. Tensiunea îi scăzuse foarte mult, dar din fericire diagnosticul nu a fost unul grav și și-a revenit destul de rapid.

Astfel Maria Speranța a revenit pe traseu și s-a alăturat mamei sale pe care a ajutat-o să-și ducă misiunile la capăt.

„Am fost puțin neliniștită, pe urmă am fost agitată. E normal să fiu disperată și e normal să fiu așa, mai ales că trebuia să fim nominalizate la plecările în misiune”, a declarat Adriana Trandafir.

La finalul ediției de marți seara, Lidia Buble și sora ei Estera au ieșit învingătoare și au câștigat imunitatea. Ele s-au alăturat astfel lui Cuza și Emi, care avuseseră un parcurs foarte bun în misiunea precedentă.