Probleme mari pentru Theo Rose. Diagnosticul pus de medici chiar azi. Mai poate prezenta SuperStar la PRO TV?

16 nov. 2021
Probleme mari pentru Theo Rose. Diagnosticul pus de medici chiar azi. Mai poate prezenta SuperStar la PRO TV?
Theo Rose

La 24 de ani, Theo Rose este plină de energie și adrenalină, mai ales că trece prin cea mai bună perioadă a carierei sale. Cântă de la 5 ani, dar abia de un an a atins apogeul, după ce a început să cânte manele. A fost la un pas să câștige finala de la Bravo, ai stil! Celebrities, de pe Kanal D, iar acum a primit cel mai frumos cadou: un contract cu PRO TV.

Theo Rose urmează să prezinte semifinalele, dar și finala SuperStar România, unde jurați sunt Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla s Dreams. Deși toată lumea se aștepta ca Pavel Bartoș să primească acest rol, iată că producătorii au venit cu o mare surpriză.

Tocmai pentru că vrea ca totul să iasă perfect, Theo Rose a mers de urgență la medic, când a realizat că are o tuse care nu-i dă pace. Artista a fost infectată cu COVID în urmă cu ceva timp și cu toate că nu a ajuns la spital, încă resimte urmările virusului.

Theo Rose s-a îngrijorat destul de tare, dar din fericire situația nu este chiar gravă. Plămânii sunt inflamați, dar se vor recupera. Totuși va trebuie să aibă mare grijă de ea pentru a putea face față filmărilor obositoare.

Ce probleme de sănătate are Theo Rose

„N-am nimic la plămâni. Am fost să-mi fac o radiografie că m-am speriat că am tușit ieri de câteva ori și m-a durut în piept și am zis gata cancer, ce o fi ăsta. Mi-am făcut o programare și am făcut radiografia și n-am nimic. Sunt puțin inflamați plămânii că am avut COVID recent, evident.”, a spus Theo Rose pe Instagram.

În urmă cu ceva timp, vedeta a mai avut și alte probleme de sănătate, pe care le-a cam neglijat, dar de data aceasta nu a mai amânat momentul vizitei la medic.

„Mi-a luat mai bine de jumătate de an să ajung la un tratament facial, să-mi extragă, să-mi facă și mie ceva la față. E o nenorocire. După ce m-am machiat în draci, m-am pupat la evenimente, m-am luat în brațe și am transpirat cu machiajul pe față, în sfârșit am ajuns la tratament. Mi-a făcut cu creme, cu aparate, cu de toate. Sunt fericită tare, m-am relaxat, nu-mi mai pasă de nimic acum, nici de probleme.”, a mărturisit Theo Rose, după ce a ieșit din izolare.