Radu Ștefan Bănică, mărturii din infern. Fiul lui Ștefan Bănică a făcut public ce i-a făcut tatăl său: „Nu-i așa cum crede toată lumea…”

11 nov. 2022
Radu Ștefan Bănică, mărturii din infern. Fiul lui Ștefan Bănică a făcut public ce i-a făcut tatăl său:
Radu Ștefan Bănică

Radu Ștefan Bănică are doar 20 de ani, însă deja a început să își sculpteze o carieră solidă în muzică. Și-a scos prima piesă, a participat la show-ul Te cunosc de undeva de la Antena 1 și are planuri mărețe în continuare.

Dacă acum, tânărul se simte cât se poate de fericit, se pare că lucrurile nu au fost prea roz în viața sa și totul din cauza tatălui său, Ștefan Bănică Jr.

Pentru că este copil de artist, Radu Ștefan Bănică a fost marginalizat în perioada școlii. Se făceau glume proaste pe seama lui, iar asta este doar o parte din calvarul trăit de tânăr.

Uneori lucrurile erau atât de grave, încât fiul lui Ștefan Bănică a luat în calcul inclusiv să se mute din România, la o școală privată, pentru a lăsa totul în urmă.

”Nu-i așa lapte și miere cum crede toată lumea. Eu am vrut din școală să mă mut la privat. Nu neapărat privat românesc, cât privat internațional, unde nu erau români. Erau atât de multe răutăți între copii, darmite ce e acum între adulți. A fost ceva de groază. A fost oribil din punct de vedere al relațiilor mele și cu anumiți profesori, și cu colegii”, a mărturisit Radu Bănică.

Radu Ștefan Bănică, în stare de șoc

Momentul care l-a șocat cel mai mult în întreaga sa viață a fost cel în care colegii de școală au vrut să îi arunce ghiozdanul pe geam. Mai mult de atât, aceștia i-au aruncat și lucrurile prin clasă.

Niciodată nu va uita acest episod și are toate motivele, dacă stăm să ne uităm la ce i-au putut spune niște copii.

”Am o fază pe care nu o să o uit niciodată. Când ieșeam în pauză, la un moment dat, colegii au început să-și arunce lucrurile prin clasă, să-mi scoată ghiozdanul pe geam”, a mai povestit el.

De asemenea, un coleg i-ar fi zis mai apoi: ”Ce? Pleacă de aici că dacă vrea tac-tu poate să-ți cumpere o fabrică de gume de șters”, lucru care l-a durut destul de tare.