Radu Vâlcan a înșelat-o pe Adela Popescu cu Laura Cosoi? Detalii ascunse până acum ies la lumină

02 oct. 2021
Radu Vâlcan a înșelat-o pe Adela Popescu cu Laura Cosoi? Detalii ascunse până acum ies la lumină
Radu Vâlcan și Adela Popescu

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt împreună de zece ani și au împreună trei copii. De altfel, prezentatoare de la Vorbește Lumea a născut recent un băiețel, dar a revenit rapid pe micile ecrane din cauza plecării colegului său Cove la Prima Tv.

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează un cuplu foarte sudat, dar puțini știu că la începutul relației ea era extrem de geloasă. Și asta pentru că el era un bărbat deosebit de curat și admirat de femei.

Se pare că un rol în viața lui Radu Vâlcan l-a avut și Laura Cosoi, fosta iubită a lui Smiley. Aceasta este căsătorită în prezent cu omul de afaceri Cosmin Curticăpan, cu care are două fetițe.

Radu Vâlcan a fost invitat de Cătălin Măruță la provocarea Sosurilor Iuți și aici a fost nevoit să răspundă la câteva întrebări indiscrete. Pentru a complica și mai mult lucrurile, prezentatorul PRO TV a sunat-o și pe Adela Popescu să asiste la moment.

Radu Vâlcan, relație interzisă cu Laura Cosoi?

Prima întrebare adresată a fost una cu adevărat imposibilă. ”Cu cine te-ai fi căsătorit dacă Adela Popescu nu ar fi existat?”, l-a întrebat Cătălin Măruță. Radu Vâlcan a fost pus în încurcătură, dar a reușit să iasă bine până la urmă. A ales-o pe una dintre cele mai bune prietene ale Adelei Popescu, Dana Rogoz.

La a doua întrebare, însă lucrurile s-au complicat. A răspuns Laura Cosoi, dar a refuzat să fie citită întrebarea publicului, astfel că a mâncat iute. Astfel a lăsat loc de foarte multe interpretări. A fost o relație secretă între el și fost iubită a lui Smiley? A existat o afinitate între cei doi?

Ca să schimbe subiectul, care devenise deja delicat, Cătălin Măruță a dorit să afle și ce defecte are Adela Popescu. Iar Radu Vâlcan nu a stat pe gânduri și a dat un răspuns direct.

”E dezordonată, neatentă la volan, vorbește mult la telefon”, a mai spus el.