Raluca Pastramă a dezvăluit cine este noul ei iubit. Fosta soție a lui Pepe a decis să rupă tăcerea

04 mai 2021
Raluca Pastramă a dezvăluit cine este noul ei iubit. Fosta soție a lui Pepe a decis să rupă tăcerea
Raluca Pastramă, împreună cu tatăl ei

Raluca Pastramă și Pepe au fost împreună mai bine de zece ani și au avut parte de o nuntă ca-n povești. Relația lor a fost una intens mediatizată pentru că venea la scurt timp după divorțul tumultuos de Oana Zăvoranu. Cei doi au împreună și două fetițe și nimeni nu s-a gândit vreodată că se vor despărți. Și mai ales cu scandal.

Dar inevitabilul s-a produs și după mai mulți ani de certuri și încercări eșuate de a-și salva căsnicia, Raluca Pastramă a fost cea care a decis că își dorește să devină din nou o femeie liberă. Are 30 de ani și nu se gândește că va rămâne singură. Mult timp s-a zvonit că motivul divorțului de Pepe ar fi un bărbat de origine arabă de care aceasta s-ar fi îndrăgostit.

Raluca Pastramă, noi dezvăluiri despre Pepe

După implicarea familiei Ralucăi, lucrurile s-au calmat între Raluca și Pepe, care porniseră un război prin intermediul presei. Cei doi păreau adevărați dușmani, iar ea i-a făcut chiar și plângere penală și l-a acuzat de violență domestică. Acum cei doi foști soți au lăsat totul în urmă și par să se înțeleagă bine de dragul copiilor.

„Le iubește, le face toate plăcerile, este pentru ele acolo oricând, oricum, nici nu se pune în discuție altceva. Nici nu vreau să îl laud, eu spun doar care sunt faptele. Este un părinte bun. Eu consider că el este un om extrem de deștept, de matur și de inteligent care să nu permită vreunei persoane să aibă un comportament deranjant pentru fetițe, nici nu se pune în discuție. O relație nouă va veni în timp, probabil, doar nu o să rămân singură la 30 de ani o viață întreagă. Dar nu mă gândesc la asta acum”, a povestit Raluca Pastramă la un post de televiziune, după ce mult timp nu a dorit să dea niciun interviu.

Pepe și Raluca Pastramă, în perioada în care formau un cuplu fericit

Cine este noul iubit al Ralucăi Pastramă

Acum fosta soție a lui Pepe a decis să rupă tăcerea, dar nu ca să-l vorbească de rău pe cel care i-a fost alături în ultimii zece ani, ci mai degrabă ca să-l laude. Ea susține că momentan nu este implicată într-o relație amoroasă, dar că probabil în viitor la veni acest moment. Sursele ShowBlitz.ro susțin contrariul, însă. Raluca ar avea un iubit secret, pe care preferă să-l țină momentan ascuns de teamă să nu izbucnească un nu scandal.

Familia i-ar fi interzis să se afișeze cu un alt bărbat, mai ales că este una tradiționalistă și acest divorț îl consideră o adevărată rușine.

„Au fost ani întregi în care am încercat amândoi. Nu a fost să fie. Este cel mai bine să nu te mai uiți înapoi. Doar să înveți din ce a fost, să nu mai repeți greșeli, asta clar. Dacă ai învățat, atunci da, poți merge înainte și poți progresa. Dacă n-ai învățat și sta să te uiți tot timpul în trecut și stai să te gândești ce-ar fi fost dacă, atunci n-ai făcut nimic.(…) Nu m-aș fi gândit niciodată în viața mea că o să ajung să divorțăm, dar consider că e mai bine să fim fericiți. Cred că e mult mai bine așa. Au fost ani de zile în care am făcut noi tot ce am putut împreună să reușim să fie bine”, a mai spus Raluca Pastramă.