Raluka, înlocuită la PRO TV, ca jurat SuperStar România? Artista trece printr-o mare dramă

30 oct. 2021
Raluka, înlocuită la PRO TV, ca jurat SuperStar România? Artista trece printr-o mare dramă

Raluka pare că a atins apogeul carierei sale în această perioadă. După ce a câștigat prima ediție a Asia Express, în anul 2018, alături de Ana Baniciu, aceasta nu a mai prins vreun mare proiect de televiziune. Până acum, când cei de la PRO TV i-au oferit o șansă imensă. Aceea de a face parte din juriul SuperStar România, alături de Smiley, Marius Moga și Carla’ Dreams.

Încă de la primele ediții, ea a fost destul de mult criticată de fani. Aceștia ar fi dorit-o pe Irina Rimes în locul ei, care în trecut a fost jurată la Vocea României. Sau chiar pe Andra, care este un nume greu în industria muzicală.

Oricum Raluka pare că pe soția lui Cătălin Măruță a tot încercat să o copieze, folosind foarte des expresia „piele de găină”, care a fost introdusă pe piață practic de Andra și este un fel de marcă a ei.

S-a pus problema dacă Raluka va fi înlocuită la SuperStar România cu o altă artistă? În mod cert nu în această ediție, pentru care a semnat deja un contract. Fanii s-au îngrijorat foarte tare, când au văzut-o pe aceasta plecând în Turcia, alături de consilierul medical, Ensar Duman.

Însă călătoria ei a fost într-adevăr spre un spital, dar pentru mama ei, care are probleme de sănătate. Raluka vrea să o ajute pe cea care i-a dat viață să se simtă mai bine și a apelat la cei mai buni specialiști. Ea este foarte supărată din acest motiv, dar nu renunță la proietcete sale profesionale.

Drama prin care trece Raluka

A povestit pe Instagram prin ce trece acum. A ținut să precizeze că a fost impresionată de spitalele din Turcia. Recent, ea a fost foarte criticată după ce a scos o nouă piesă, alături de Juno. Promovarea ei a fost făcut cu o imginea care o arăta pe jurata de la SuperStar România cu masca de oxigen pe față. Ori în acest context pandemic a fost considerat un mare cinism din partea ei.

Melodia a fost lansată pe 30 septembrie și a strâns peste 1,5 milioane de vizualizări, dar în ciuda acestui artificiu de marketing nu a ajuns în trending. Manelele continuă să domine Youtube-ul.

„Știți că mereu vreau să vă împărtășesc numai întâmplări fericite și numai lucruri pozitive, de aceea, până acum, nu am vrut să vă spun de ce am plecat cu mama în Turcia. După ziua de astăzi, după mai bine de 12 ore petrecute în spital, simt nevoia să vă povestesc pe scurt ce am trăit aici.

În primul rând, nu mi-a venit să cred că eu chiar eram într-un spital. Designul, atmosfera, oamenii, totul este făcut astfel încât să îți mai ia grijile de pe umeri. Doctorii de aici sunt niște oameni de milioane, cu suflet mai mare decât ne putem închipui noi vreodată. Da, vreau aici să îi mulțumesc prietenului meu Ensar Duman, care mi-a recomandat acest spital, unde sperăm să reușim să găsim cea mai bună soluție pentru îmbunătățirea stării mamei mele”, a scris Raluka pe Instagram, ca răspuns pentru fanii săi, care i-au adresat multe întrebări.