Raluka, internată de urgență într-un spital din Turcia! Momente grele pentru jurata de la SuperStar România. Ce s-a întâmplat cu ea

02 nov. 2021
Raluka, internată de urgență într-un spital din Turcia! Momente grele pentru jurata de la SuperStar România. Ce s-a întâmplat cu ea

Raluka trece prin momente dificile în aceste zile. Ea se află internată în Turcia, în unul din cele mai bune spitale private de acolo. După mai multe analize, medicii au hotărât că mama artistei poate fi operată de diabet de tip 2. Intervenția este una destul de dificilă, pe interstinul subțire și durează aproximativ 3 ore.

Raluka a mers alături de mama și s-a internat și ea în spital, ca aparținător. Vedeta a postat pe Instagram mai multe mesaje de mulțumire pentru fanii care i-au urat multă sănătate mamei sale. Jurata de la SuperStar România a povestit că se află singură în salon pentru că mama ei va fi adusă abia a doua zi.

Se pare că operația a decurs bine pentru că Raluka părea destul de liniștită. Ea a dezvăluit că nu are voie să părăsească spitalul din cauza pandemiei și că este cazată în același salon cu mama sa. Acestea sunt regulile din Turcia.

Deși pare mai degrabă hotel, artista a spus că de când se află internată aici nu poate decât să mănânce foarte mult și să se uite la televizor, doar că toate posturile sunt dublate în turcă, așa că nu înțelege nimic.

Raluka a ajuns la acest spital cu ajutorul consilierului medical Ensar Duman, care i-a recomandat medicii de aici, pentru a-i face viața mamei sale mai ușoară.

Ce operație a suferit mama Ralukăi

„Operația de diabet de tip 2 este calea spre o viață mai bună! După câteva zile petrecute într-unul dintre cele mai bune spitale din Turcia și efectuarea analizelor de compatibilitate cu operația, mama Ralukăi va fi operată astăzi.

Operația poartă denumirea medicală de intervenție de interpoziție/transpoziție ileală și se realizează la nivelul intestinului subțire. Durata operației laparoscopice este de 2-3 ore și va necesita încă 2-3 zile de internare post operator.

Îi urăm pacientei multă sănătate! Se află pe mâna celor mai buni specialiști în chirurgie metabolică din Turcia!”, a scris Ensar Duman pe contul său de socializare.

Mama Ralukăi suferă de mai mulț ani de diabet de tip 2, o afecțiune care poate slăbi foarte mult organismul. Tocmai pentru că starea de sănătate începuse să i se deterioreze a decis să opteze pentru operație la unul dintre cele mai bune spitale din Europa.

Raluka a scos recent o piesă în care apare cu masca de oxigen pe față. Atunci și-a speriat fanii teribil pentru că nimeni nu știa că este vorba despre promovarea noii sale melodii, dar iată că în cele din urmă chiar a ajuns la spital, chiar dacă nu din cauza problemelor ei de sănătate.